Resume from November 10, 2019

Олена

Біолог, інженер-лаборант (біологія), фармацевт

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаська медична академія

Біологія, Інженер-лаборант в галузі біології, вчитель біології; фармацевт, Черкассы
Higher, from 2015 to 2019 (3 years 9 months)

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького:
Бакалавр, біологія, Інженер-лаборант в галузі біології. Вчитель біології. З 09.2015 по 06.2019 (4 роки).
Під час навчання проходила практику за спеціальністю на ТОВ «Юрія-Фарм» в мікробіологічній лабораторії. Отримала гарні відгуки від керівництва.
Проходила стажування в Польщі в місті Ченстохова університет імені Яна Длугоша на факультеті Біотехнології, отримала сертифікат з гарними оцінками(стажування проходила з 5.03.2018 по 5.06.2018).
18-19.10.2018 отримала сертифікат ХІ міжнародної виставки LABComplEX взявши участь у роботі майстер-класу УКРАЇНСЬКОЇ ЛАБОРАТОРНОЇ ШКОЛИ «Нова лінійка автоматичних гематологічних аналізаторів 5 діфф-5150».
Також проходила педагогічну практику в Звенигородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1. Викладала уроки біології та хімії. Отримала гарні відгуки від керівництва. Практику проходила з 21.01.2019 по 15.02.2019.
Проводила самостійно дослідження, результати дослідження та основні положення роботи оприлюднені на ХХІ Всеукраїнській науковій конференції молодих учених «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених» (18-19 квітня 2019 р.) (тема: «Функціональна значимість мембранних еритроцитарних глікопротеїнів»).
Черкаська медична академія:
Молодший спеціаліст, фармацевт. З 1.09.2016 по 27.06.2019 (3 роки).
Під час навчання проходила практику в місті Звенигородка в аптеці «Здравниця» терміном в 4 тижні. Отримала гарні відгуки від керівництва та отримала відмінно.

Additional information

Комп'ютерні навички:
Пакет програм MS Office: Exel, Access, Word, Outlook; Internet.
Особисті якості:
відповідальність, зібраність, пунктуальність, здатність до розвитку та самонавчання.
Вільно володію українською, російською, польською та середній рівень англійського. Комунікабельна, а також маю неодноразові навички публічного виступу. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Вмію працювати в команді. Володію методиками фіксування зразків крові та методикою підготування зразків крові для електронної мікроскопії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: