Resume from November 11, 2019

Lana

Продавець-консультант, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
50 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець консультант

from 02.2010 to now (14 years 3 months)
"Аlatyr", Рівне (Ювелірна та сувенірна продукція)

Швидко і якісно обслуговую клієнтів, володію ПК (1С, Word, Exel), маю залізну витримку. Доброзичливо й чемно можу зацікавити клієнта будь яким товаром. А також навести його на думку приходити саме в наш заклад, аргументуючи всі його переваги.Відповідально ставлюсь до своїх обов'язків. Легко піддаюсь навчанню,привітна,комунікабельна, креативна й кмітлива. Від початку існування виробництва з моєю допомогою розширилася клієнтська база постійних покупців та збільшилися об'єми продажів не тільки по Україні, а й за її межами.

Education

ДПТНЗ"Березнівське ВПУ"

Кравець-закрійник верхнього жіночого одягу, Березне
Specialized secondary, from 1989 to 1992 (2 years 9 months)

Навчалася на відмінно, після закінчення вступила до м. Острога на вищий рівень моделювання одягу.У 2003р закінчила курси бухгалтерів 1С

Additional information

Характер дружній, веселий, маю почутия гумору. Легко спілкуюся з будь яким контингентом людей, вмію чемно виходити з конфліктних ситуацій. Відповідальна, привітна та уважна, маю доглянутий вигляд, бірюзового кольору очі, стресостійка й спокійна.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: