Resume from October 7, 2022 PRO

Дмитро

Адвокат, юрист, менеджер, 45 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 07.2021 to 08.2021 (1 month)
ТОВ "Полтавамехсервіс", Полтава (Ремонт і технічне обслуговування інших транспортних засобів (основний); виробництво залізничних локомотивів і рухомого складу; оптова торгівля машинами й устаткованням для добувної промисловості та будівництва; надання в оренду інших машин, та інше...)

Підготовка та оформлення договорів щодо виконання робіт/надання послуг, договорів купівлі-продажу, оренди/суборенди та ін., підготовка висновків про їх доцільність та юридичну відповідність, методичне керівництво правовою роботою на підприємстві. Підготовка та оформлення документів для участі в проведенні закупівель. Підготовка та оформлення наказів на прийом та/або звільнення працівників, наказів на відрядження працівників.

Засновник, керуючий бюро

from 03.2019 to now (5 years 3 months)
Адвокатське бюро "ДАВИДЕНКО ДМИТРО І ПАРТНЕРИ", Полтава (Юриспруденція)

Юрист І категорії тендерно-договірного відділу

from 05.2013 to 01.2016 (2 years 8 months)
Служба автомобільних доріг у Полтавській області, Полтава (управління автомобільними дорогами загального користування, організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автодоріг та їх складових, організація та проведення публічних закупівель робіт/послуг; та інше)

Адвокат за договором

from 01.2013 to now (11 years 5 months)
Регіональний центр з надання БВПД у Полтавській обл., Полтава (Юриспруденція)

Захист прав, свобод і законних інтересів людини та громадянина, захист від обвинувачення, представництво інтересів фізичних і юридичних осіб в судах, інших державних органах та перед посадовими особами, а також ін. обов'язки по наданню професійної правничої допомоги.

Юрист претензійно-позовної групи

from 08.2010 to 11.2011 (1 year 3 months)
АТ "Полтавагаз", Полтава (розподіл природного газу населенню, установам, організаціям бюджетної сфери та промисловим споживачам, та інше)

Education

НЮАУ ім. Ярослава Мудрого

Право, правознавство, Полтава
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet Windows Операційні системи HTML CSS

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

  • Буглак Валентина Вікторівна

    Буглак Валентина Вікторівна

    Викладач, юрист, практикуючий адвокат, Полтавський юридичний інститут НЮАУ ім. Ярослава Мудрого

    Contact details are hidden
  • Дроменко Людмила Василівна

    Дроменко Людмила Василівна

    Юрист, практикуючий адвокат

    Contact details are hidden
  • Панасюк Олександр Анатолійович

    Панасюк Олександр Анатолійович

    Викладач, юрист, практикуючий адвокат

    Contact details are hidden
  • Зварищук Едуард Степанович

    Зварищук Едуард Степанович

    Юрист, практикуючий адвокат

    Contact details are hidden

Additional information

Відповідальний, компетентний, цілеспрямований, розсудливий, старанний, комунікабельний, дисциплінований, подобається працювати в колективі та приймати нестандартні (креативні) рішення, маю організаційні та лідерські здібності.

Добре розвинуті навички багатозадачності, планування часу шляхом розстановки пріоритетів, вміння акумулювати увагу та зусилля для продуктивної роботи в обмежені терміни.

Вільно орієнтуюсь в законодавчій базі. Маю посвідчення водія та досвід керування автомобілем. Готовий до відряджень. Шкідливих звичок не маю.

Маю грунтовні теоретичні та практичні знання договірної та претензійно-позовної роботи підприємства, установи, організації, роботи з установчими документами, роботи з комерційними та державними закупівлями, кадрової роботи;

Здатний провести швидкий правовий аналіз проблеми і пошук можливих декількох способів її вирішення після дослідження законодавчих та/або підзаконних актів, ознайомлення з відповідною судовою практикою, та/або іншої інформації правового характеру;

Здобув вагомий досвід з:

- надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, правовий супровід діяльності фізичних осіб і юридичних осіб, у тому числі державних установ;

- складання та подання заяв, клопотань, відзивів, письмових пояснень, заперечень, апеляційних та/або касаційних скарг, інших документів процесуального характеру;

- представництва інтересів фізичних і юридичних осіб в судах під час здійснення цивільного, господарського, адміністративного судочинства, а також в інших державних органах, перед фізичними та юридичними особами;

- захисту прав, свобод і законних інтересів підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, засудженого, виправданого, особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного чи виховного характеру або вирішується питання про їх застосування у кримінальному провадженні, особи, стосовно якої розглядається питання про видачу іноземній державі (екстрадицію), а також особи, яка притягається до адміністративної відповідальності під час розгляду справи про адміністративне правопорушення;

- інших видів адвокатської діяльності у відповідності до профільного закону.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: