Resume from June 25, 2010

Віталій

Продавец

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Chernivtsi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop Windows Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Веб-браузери Linux C++ Операційні системи Delphi sPlan Утиліта Програми-архіватори

Language proficiencies

English — average

Additional information

Я Воронюк Віталій Валерійович народився і проживаю в м.Чернівці, контактний телефон [open contact info](look above in the "contact info" section), за сімейним станом не одружений, проживаю з батьками.
В 2005 році з успішностями закінчив загальноосвітню школу № 28, в тому ж році вступив до Чернівецького Індустріального Коледжу на комп’ютерне відділення, але крім спец предметів я також вивчав економічні дисципліни, а саме: економіка та планування виробництва, основи менеджментської діяльності та основи маркетингу, завдяки цим дисциплінам мені було набагато простіше працювати у сфері торгівлі та продажу. На протязі навчання відзначався активністю в науці та спорті за що отримував подяки та грамоти від керівництва коледжу, а в 2009 році закінчив ЧІК, та вступив до ЧНУ на заочну форму навчання.

Під час навчання працював на Калинівському ринку продавцем чоловічого взуття на протязі 2-х років. Після закінчення ЧІК працював дистриб’ютором, але звільнився за власним бажанням так як не дочекався обіцяної посади менеджера. На протязі часу коли я працював у сфері торгівлі, я здобув для себе хороший досвід в продажах, та набув прийомів та навичок які необхідні в сферах продажу та під час спілкування із клієнтом, а зокрема: індивідуальний підхід до кожного клієнта, вилка цін, товар в догонку, завжди ввічливе спілкування з хорошим настроєм та усмішкою не залежно від свого дійсного настрою та самопочуття. Також я відвідував семінари по «основам інвестиційної діяльності».
Я досить добре володію комп’ютером та комплектуючими, розуміюсь не лише в програмному середовищі ПК, а також і в його архітектурі. Серед програмного середовища в якому я працював можна відзначити: Microsoft Office, Delphi, C++, sPlan_6.0, Photoshop, NetCracker, Packet Tracer 3.0, Corel Draw, ОС Linux, браузери: Internet Explorer, Firefox, Opera, програми утиліти, архіватори, аудіо та відео конвертери, кодеки, плеєри, а також володію досить швидким набором тексту, та перестановкою ОС Windows.
Серед своїх хороших якостей вважаю: відповідальність, комунікабельність, енергійність, пунктуальність, ввічливість, серйозне ставлення до роботи, максимізація доходів організації в зв’язку з цим і максимізувати свої доходи, вміння спілкуватись із людьми, вміння працювати як в колективі так і самостійно, вміння поставити мету і докласти максимум зусиль щоб досягнути її.
На підставі викладеного вважаю що підходжу на дану вакансію:
"продавець-консультант".

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: