Resume from April 23, 2024 PRO

Ярослав

Охоронник, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Охоронець

from 08.2019 to 04.2020 (8 months)
Люкс Вош, Львів (Послуги для населення та бізнесу)

Сержант

from 09.1990 to 08.1995 (4 years 11 months)
МВС України, Дрогобич (Охорона, безпека, оборона)

Education

Училище 25

Слюсар механоскадальних робіт, Львів
Specialized secondary, from 1985 to 1986 (1 year)

Additional information

Мене звати Славік, 53рік. Проживаю вул. Польова. Коротко про себе:
працював охоронником "Спартак" з серпня 2019 по квітень 2020 включаючно. Під час посилення карантину на Спартаку пости зкоротили і зарплата впала на половину. Щоб забезпечувати сім'ю фінансово був вимушений знайти іншу роботу. З травня 2020 р. до кінця листопада працював охоронником компанії "Люкс Вош". З початку грудня того ж року був переведений в цех зборки автомийок у цій же компанії і працював до початку війни лютого 2022 року. Через війну на початку замовлення автомийок призупинилось і повернувся знову на охорону в тій же компанії і до кінця липня 2022 року. Так як компанія Люкс Вош знаходиться напроти Сихівського цвинтару де дуже погано і далеко добиратися на роботу і з роботи я звільнився. На даний час працюю не далеко від дому вул. Пластова на одному скаді стікерувальником. Через обставинами в Україні війною і проблемами із світлом, робочі дні і години в тижні зменшились. І тому терміново шукаю роботу НЕ ОФІЦІЙНО охоронником СТАРШИМ ЗМІНИ із з більшою заробітною оплатою від 12 000 грн. і більше. Так як я працюю віддаючись роботі чесно і добросовісно в ночі не спати, а нести службу готовий заставити всіх охоронників які будуть у моїй зміні также виконувати обов'зки охоронника на всі 100%. З 1990 по 1995 роки працював у міліції м. Дрогобич.
Не кур'ю, нецензурних слів не вживаю, перед роботою і на роботі спиртніх напоїв не вживаю. При потребі готовий з задоволенням працювати по над нормово. Мій телефон [open contact info](look above in the "contact info" section).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: