Resume from November 23, 2022 PRO

Оксана

Психолог, рекрутер, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Практичний психолог

from 02.2020 to 08.2021 (1 year 6 months)
Тернопільський дошкільний навчальний заклад 16, Тернопіль (Освіта, наука)

Надання психологічної допомоги усім учасникам освітнього процесу: консультування батьків з питань вікових норм розвитку дитини, корекційні заняття з дітьми за результатами діагностики, з дітьми з особливими освітніми потребами, проведення регулярних тренінгів для педагогічного колективу.

Education

Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка

Психологія, Тернопіль
Higher, from 2014 to 2019 (5 years 3 months)

1.09.2014 – 30.06.2018 р. - Закінчила Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Бакалавр; спеціальність – Практична психологія; професійна кваліфікація – Практичний психолог.

З 1.09.2018 по 31.12.2019 р. - Навчалась на магістратурі в Тернопільському національному університеті ім. В. Гнатюка, де здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Магістр; спеціальність – Психологія; професійна кваліфікація – Магістр психології, викладач психологічних дисциплін. (до кінця січня 2020 року отримаю диплом)

Additional education and certificates

курсу «Соціально-психологічний тренінг» (252 год.).

Вересень 2017 р. – травень 2018 р.

«Перша психологічна допомога»

Жовтень 2017 р.

Завершила 3 курси навчання у Школі Християнського аніматора і успішно засвоїла матеріал та навики для праці з дітьми та молоддю,

2015 - 2017 р.

Сертифікат учасника 25 Всеукраїнської науково-практичної конференції УСП «Психотерапія і свобода» (22 год.).

Червень 2019 р.

Навички для психологічного відновлення

2021р. 24 години.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Здатність самостійно планувати, організовувати та здійснювати пс Уміння організовувати та надавати психологічну допомогу Здатність розробляти і проводити різні форми навчальних занять, Вміння розробляти та проводити соціально-психологічний тренінг

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — advanced

Additional information

Досвід роботи:
Березень 2019 р.- Педагогічна практика (розроблення та проведення лекційних, семінарських та лабораторних занять для студентів денної та заочної форми навчання у ТНПУ ім. В. Гнатюка).
Червень-серпень 2018 р.- Працювала оператором call-цетру в компанії «Колумбус».

Січень-лютий 2018 р. -Консультаційна практика у Тернопільському благодійному фонді «Карітас» (навчилась використовувати різні методи, форми та прийоми управлінського консультування).

Червень-серпень 2017, 2018 р.- Працювала аніматором у таборі «Веселі канікули з Богом» (розроблення програми табору, розроблення квестів, безпосередня робота з дітьми).

Лютий-березень 2017 р. - Діагностико-корекційна практика у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 26 (навчилась планувати, організовувати та здійснювати психологічне дослідження, аналізувати та систематизувати одержані результати, формулювати аргументовані висновки та рекомендації, добирати конкретні психокорекційні вправи, розробляти розвивальні програми з метою корекції виявлених порушень).

Освіта:
1.09.2014 – 30.06.2018 р. - Закінчила Тернопільський національний педагогічний університет імені В. Гнатюка, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Бакалавр; спеціальність – Практична психологія; професійна кваліфікація – Практичний психолог.

З 1.09.2018 по 31.12.2019 р.Навчалась на магістратурі в Тернопільському національному університеті ім. В. Гнатюка, де здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти – Магістр; спеціальність – Психологія; професійна кваліфікація – Магістр психології, викладач психологічних дисциплін. (до кінця січня 2020 року отримаю диплом)

Додаткова освіта:

2015 - 2017 р. - Завершила 3 курси навчання у Школі Християнського аніматора і успішно засвоїла матеріал та навики для праці з дітьми та молоддю, а також проведення літніх християнських таборів.

Вересень 2017 р. – травень 2018 р.Отримала сертифікат про успішне завершення курсу «Соціально-психологічний тренінг» (252 год.).
Жовтень 2017 р. -Отримала сертифікат учасника тренінгу «Перша психологічна допомога»

Червень 2019 р. -Отримала сертифікат учасника 25 Всеукраїнської науково-практичної конференції УСП «Психотерапія і свобода» (22 год.).

Професійні навички: здатність самостійно планувати, організовувати та здійснювати психологічне дослідження; уміння організовувати та надавати психологічну допомогу (індивідуальну та групову); навички міжособистісного спілкування та роботи в команді у процесі професійної діяльності; уміння адаптуватися до нових ситуацій та здатність до професійної мобільності.

Особисті якості: наполеглива, відповідальна, ставлю цілі і досягаю їх, активна, творча, прагну до самоактуалізації.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: