Resume from January 2, 2020

Сергій

Инженер КИПиА, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний інженер

from 11.1999 to now (24 years 7 months)
Філія Виробниче-ремонтно технічне підприємство "Укргазенергосервіс" Акціонерного товариства "Укртрансгаз", Киев (Транспортування газу)

Володію ПК,працюю в WORD,EXCEL,OUTLOOK.Займався перевіркою та налагодженням манометрів технічних,манометрів електроконтактних,термометрів термоелектричних,термометрів опору різних типів.Проводжу калібрування та налагодження давачів тиску та перепаду тиску типу "Сапфір", "Honeywell", "Rosemount", TEX-UA.Також займаюся перевіркою та налагодженням систем контролю вібрації різних типів та ремонтом і налагодженням систем агрегатної та загальностанційної автоматики як релейного типу так і на базі програмованих контролерів.
Забезпечую виконання планових завдань та договірних зобов"язань згідно з установленими кількісними та якісними показниками.Вільно читаю робочі креслення, розбираюся в проектно-кошторисній та технологічній документації.
Провожу роботу по розширенню номенклатури і обсягу робіт, розвитку системи комплексного обстеження і сервісного обслуговування газоперекачувальних агрегатів компресорних станцій (ГПА КС) та компресорних установок автоматизованих газонаповнювальних компресорних станцій (КУ АГНКС).
Організовую ефективну та якісну роботу забезпечую оперативне регулювання ходом технологічного процесу віброобстеження та сервісного обслуговування ГПА КС та КУ АГНКС.
Приймаю участь в виконанні заходів по розвитку виробничо-технічної бази підприємства.
Приймаю участь в організації робіт по матеріально-технічному забезпеченню виробництва; збереження запасів матеріальних цінностей в межах нормативів; обліку та списуванню їх по мірі використання.
Своєчасно та якісно складаю заявки на матеріали та прилади, необхідні для виконання робіт.
Забезпечую правильне та своєчасне оформлення звітних документів, обліку матеріалів, запасних частин, інструменту та приладів.
Забезпечую додержування трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку підприємства робітниками.
Беру участь в організації роботи по вдосконаленню системи внутрішнього планування і економічного стимулювання, використання основних і оборотних фондів, розвитку господарського розрахунку, запровадженню нових форм організації праці і т. ін., які забезпечують високу економічну ефективність з найменшими затратами.
Беру участь в проведенні заходів, направлених на забезпечення випереджаючого росту продуктивності праці, удосконалення і використання резерву виробництва, наукової організації праці, методів обслуговування.
Перевіряю відповідність термінів освідотства приладів.
Приймаю участь в розгляді на виробничих зборах стан умов праці на робочих місцях, аналізі результатів перевірок робочих місць, огляду устаткування і механізмів.
Активно приймаю участь у роботі по пропаганді охорони праці.
Забезпечую підготовку робочих місць та контрольно-вимірювальні приладів до виконання робіт.

Education

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Автоматизоване управління технологічними процесами, Івано-Франківськ
Higher, from 2000 to 2004 (3 years 9 months)

Дрогобицький нафтовий технікум

Монтаж і обслуговування засобів і систем автоматизованого технологічного виробництва,експлуатація засобів і систем автоматизованого технологічного виробництва, Дрогобич
Specialized secondary, from 1995 to 1999 (3 years 9 months)

Additional education and certificates

Одеська державна академія технічного регулювання та якості

2017,1 тиждень

Одеська державна академія технічного регулювання та якості

2016,2 тижні

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: