Resume from February 18, 2023 PRO

Дмитро

Системний адміністратор

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Chernivtsi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Системний адміністратор

from 09.2021 to 07.2022 (10 months)
ТОВ "Вердикт Капітал", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення та налаштування мережі, підтримка безпеки, створення облікових записів, встановлення та налаштування ПЗ та оновлень на ПК та перефирійних пристроях, встановлення робочих місць, допомга з роботою в програмах, усунення неполадок в мережі та техніці, встановлення та налаштування нового обладнання та програмних продуктів та ін.

Маркетолог- аналітик

from 12.2018 to 06.2019 (6 months)
Західна маркетингова компанія, Чернівці (Маркетинг, реклама, PR)

Вивчення ринку, потреб і переваг споживачів . Збір і аналіз статистичної інформації, оцінка дії конкурентів, моніторинг галузі, організація роботи дослідницької команди, обробка отриманої інформації, створення прогнозу і рекомендації, організація та контроль виконання роботи понад 150 співробітників, та багато іншого.

Торговий представник

from 09.2017 to 09.2018 (1 year)
ПКП "Ксомея - Лімниця", Чернівці (Хімія)

Виконання вказаних планів, залучення нових клієнтів, підтримка старої бази клієнтів, проведення семінарів, збір заяв на доставлення продукції, налагодження контакту з керівництвом торгових точок, контроль над дебіторською заборгованістю, складання звідності про виконання роботи та ін.

Education

ЧНУ

Математики та інформатики, Чернівці
Unfinished higher, from 2016 to 2018 (1 year 9 months)

Є освіта молодшого спеціаліста Чернівецького індустріального коледжу у напрямку "Обслуговування комп'ютерних систем та мереж" , також освіта ступеню бакалавр ЧНУ "Комп'ютерні системи та мережі"

Additional education and certificates

Чернівецький індустріальний коледж

2012-2016

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Є багато досвіду у самих різних сферах:
продавець в магазині, консультаційний центр "Ніагара"(консультація клієнтів, бронювання готелів, квитків, збір та обробка даних клієнтів, оформлення та ведення документів, робота з Грін картою),супервайзер (досвід 6 - 12 міс); UKI- Service (робота пов'язана із страхуванням людей в США, робота та спілкування виключно англійською мовою, ведення баз даних, спілкування з клієнтами, обробка даних, та багато іншого);

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: