Resume from February 22, 2024 PRO

Ольга

Діловод, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kremenchuk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Діловод

from 08.2021 to 09.2022 (1 year 1 month)
Навчально-методичний центр з газової безпеки, Кременчук (Енергетика)

Обовʼязки: робота з різними видами документів, ділові переговори, вільне володіння державною мовою. Досягнення: отримала великий досвід роботи в цій галузі.

Кредитний експерт, кредитний менеджер

from 06.2006 to 10.2011 (5 years 4 months)
Приватбанк, Кременчук (Фінанси, банки, страхування)

Education

Кременчуцький державний політехнічний університет імені Михайла Остроградського

Факультет електроніки та нових технологій, спеціальність Інженер-електронік, Кременчук
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Освіта вища, з відзнакою

Additional education and certificates

Кадровий менеджмент

2012, 4 місяців

Knowledge and skills

Досвід роботи зі стягнення проблемної заборгованості Навичка роботи з програмами Microsoft та 1С:Підприємство MS Excel MS Word 1С:Підприємство Управлінські навички Швидкий набір тексту Користувач 1С Комунікабельність Здатність до навчання Робота із запереченнями Продаж банківських продуктів Самостійність Продаж фінансових послуг Стресостійкість Відповідальність Уважність Неконфліктність Саморозвиток Цілеспрямованість Контроль кредиторської заборгованості Впевненість Дисциплінованість Адаптивність Уміння аналізувати Доброзичливість

Language proficiencies

English — average

Additional information

Хобі - спортивні тренування в клубі Спортлайф SportLife різного напрямку, плавання, вишивання, малювання та багато інших. Особисті якості - цілеспрямована, активна, комунікабельна, впевнена у собі, націленість на результат та якісне виконання роботи, кар‘єрне зростання, легко навчаюся та є бажання працювати. Маю досвід роботи у Приватбанку в Бізнесі роздрібного кредитування по роботі з торговими підприємствами, маю позитивну кредитну історію та багато навичок роботи в банку! Допомагала службі безпеки Приватбанку - дзвонила своїм клієнтам, щоб вони вчасно сплачували кредити! Також в цій справі маю позитивний досвід! Маю багато різних талантів, один з них це впливати на рішення інших, їх думку з метою отримання прибутку та користі для діяльності підприємства, де працюю!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: