Resume from May 1, 2024 PRO

Юлія

Юрист, помічник юриста, юрисконсульт

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний спіціаліст відділу організації та контролю за виконанням рішень

from 06.2020 to 09.2020 (3 months)
Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області. Південно-Східне міжрегіональне управління, Дніпро (Юриспруденція)

Участь у проведенні комплексних, цільових, контрольних та виїзних перевірок, здійснення контролю за діяльністю роботи органів державної виконавчої служби.
Забезпечення виконання доручень безпосереднього керівництва, щодо усунення причин та умов, які сприяють вчиненю протиправних дій(бездіяльність) з боку посадових осіб органів державної виконавчої служби.
Сприяння організації та забезпеченню в межах своїх повноважень взаємодію Департамента ДВС Міністерства юстиції України із структурними підрозділами в апараті.
Розгляд звернень громадян та юридичних осіб з питань, що відносяться до компетенції відділу,надання методичної та практичної допомоги органам ДВС з питань, що належить до компетенції відділу.

Державний виконавець

from 12.2005 to 02.2010 (4 years 2 months)
Державна виконавча служба у Самарському районі м. Дніпропетровська, Дніпро (Юриспруденція)

Неодноразові участі у тематичних семінарах з питань ефективності діяльності судових та виконавчих органів, що організовувалися Департаментом державної виконавчої служби.
Досвід судових процесів.
Виконання судових рішень щодо стягнення:
штрафів, аліментів, кримінальних збитків, виконання написів нотаріусів, стягнення на користь держави, фізичних осіб, юридичних осіб (накази Господарського суду), роз'яснювально - правова робота з відвідувачами (боржниками та стягувачами, їх представниками), представництво інтересів виконавчої служби в судах, органах прокуратури,правоохоронних та інших органах у міру необхідності.
Також виконання іншої работи, передбаченої діючим законодавством, посадовою інструкцією і наказами вищестоящого керівництва, стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб на користь пенсійного фонду, державних та комерційних банків України.
Обов'язкова перевірка бухгалтерій підприємств щодо виконання ними рішень та наказів суду.
Опис та арешт рухомого та нерухомого майна фізичних та юридичних осіб, з подальшою реалізацією.

Education

Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім.С.В.Литвиненка, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

"Правознавство", "Правоохоронна діяльність" кваліфікація юрист, Дніпро
Higher, from 2003 to 2009 (6 years)

с 01/2003г. по 01/2005г.
Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В.Литвиненка за спеціальністю "Правознавство" кваліфікація юриста(молодший спеціаліст).
с 08/2006г. по 06/2008г. Дніпропетровський державний УВС України,базова вища за кваліфікацією бакалавр з права.
08/2008г. по 06/2009г. Дніпропетровський державний УВС України,повна вища за спеціальністю "Правоохоронна діяльність"кваліфікація юриста.

Knowledge and skills

Пользователь ПК

Additional information

Відповідальне ставлення до
роботи, амбітність, комунікабельність,
орієнтовна на результат,системний підхід до вирішення юридичних завдань,здатність до швидкого навчання

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: