Resume from February 20, 2021 PRO

Светлана

Економіст, банкір

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City of residence:
Kalush
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kalush, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 02.2008 to 01.2020 (11 years 11 months)
ПАТ КБ«ПРИВАТБАНК», Калуш (Фінанси, банки, страхування)

-Організація роботи відділення, контроль за роботою персоналу, контроль за операційною та касовою діяльністю відділення, вирішення конфліктних ситуацій, робота з клієнтською базою відділення; -Обслуговування клієнтів по продуктам та послугам, які знаходятся у продуктовій лінійці банку(відкриття деозитних та карткових рахунків,кредитування,страхування); -Участь в бізнес-процесах регулярного менеджменту спрямованих на збільшення продажів та поліпшення проблемних показників при роботi з фізичними особами; -Здійснення роботи з пошуку потенційних клієнтів та роботу з постійними клієнтами, направлену на максимальне задоволення їх потреб та підтримці довгострокової співпраці; -Забезпечення своєчасного відкриття відділення, контроль за якістю обслуговування клієнтів;- -навички ведення касових операцій; -оформлення прибуткових та видаткових касових ордерів; - навички інкасації ,забезпечення схоронності готівкових коштів відповідно до регламенту; -навички прийому та видачі готівкових коштів.

Education

Міжнародний інститут економіки та менеджменту

Управління персоналом, Харків
Higher, from 2006 to 2007 (1 year)

Дистанційна форма навчання

Івано-Франківський комерційний коледж

Організація комерційної роботи, Івано-Франківськ
Unfinished higher, from 1992 to 1995 (2 years 11 months)

Денна форма навчання

Additional education and certificates

Тренінги:«Техніка ефективних продажів», «Ефективні відносини з клієнтами як джерело конкурентної переваги».

2019

Knowledge and skills

Користувач ПК Комунікабельність Робота в команді Ведення переговорів Впевненість Проведення презентацій Уміння переконувати Робота із запереченнями Організація роботи відділення,проведення презентацій Знання техніки та психології продажів. Навички ведення переговорів та ділової переписки -Вміння планувати і організовувати свій робочий день.

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Відповідальна,уважна,вмію організувати роботу та колектив,хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного, завжди доводжу справу до кінця, не спиняючись на піврезультаті.

More resumes of this candidate


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: