Сергій
Директор готельно-ресторанного комплексу
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 57 years
- City of residence:
- Odesa
- Ready to work:
- Dnipro, Kyiv, Lviv, Odesa, Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/599441
Work experience
Заступник директора
from 03.2022 to 02.2023
(11 months)
Готель Qubus, Польша, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівництво відділом продажів. Створення нового керованого сайту готелю з підтримкою соцмереж стимулюючих продажи. Розробка та впровадження планів та аналітики продажів та маркетингових заходів. Встановлення стандартів сервісу.
Директор готельно-ресторанного комплексу
from 06.2013 to 10.2021
(8 years 4 months)
Готель Villa le Premier *****, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)
https://villalepremier.com
Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом. Розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості. Створення високопрофесійної управлінської команди. Створення керованого сайту з підтримкою соцмереж стимулюючих продажу, проведення маркетингових заходів з метою позиціонування підприємства. Розробка та впровадження планів та аналітики продажів. Оптимізація каналів продажу та мінімізація витрат підприємства. Зростання фінансового результату.
Директор готельного комплексу
from 08.2011 to 02.2013
(1 year 6 months)
Готель OVIS ****, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)
https://hotel.ovis.ua/
Підготовка, комплектація та запуск готелю до Євро 2012р. Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом. Підбір, навчання та атестація персоналу. Впровадження європейських стандартів та сервісу. Розробка та впровадження стратегічного плану розвитку готельно-ресторанного комплексу в умовах кризи. Організація каналів продажів, визначення сегмента клієнтської бази готелю на даному ринку послуг. Збільшення зростання продажів, мінімізація витрат підприємства. Складання бюджету підприємства та контроль його виконання. Складання статистичних та аналітичних схем господарської діяльності підприємства зі звітом інвесторам.
Номерний фонд – 55 номерів.
Кількість персоналу 80 чол.
Рекомендації: Власник готелю Куцій Сергій Іванович т. [
Генеральний директор
from 06.2010 to 08.2011
(1 year 2 months)
Готель "Чорне Море" Бугаз *****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Тех. завдання на доопрацювання зон відпочинку готелю: СПА, ресторанів, дискотеки, конференц-зали, аква-зони. Технічний нагляд під час будівельних робіт над підрядними організаціями. Завершення будівництва комплексу та введення в експлуатацію. Комплектація готелю меблями, інструментом, обладнанням. Вибір, встановлення та адаптація програмного забезпечення для готелю, ресторану, СПА та зон відпочинку. Загальне керівництво існуючим комплексом; Підбір та формування професійної команди. Проведення тренінгів. Організація, контроль та координація роботи персоналу готелю, ресторанів та СПА; збільшення продажів комплексу; Забезпечення стабільного завантаження; Контроль за дотриманням стандартів, процедур, якості обслуговування гостей готелю; Моніторинг ринку готельно-ресторанних послуг; . Організація маркетингових заходів та PR акцій спрямованих на позитивне позиціонування готелю щодо конкурентів; формування клієнтської бази; Збільшення зростання продажів; Звітність перед власником за фінансовий результат підприємства;
Номерний фонд 144 номери.
Кількість персоналу 130 чол.
Генеральний директор
from 05.2008 to 06.2010
(2 years 1 month)
СПА- Готель Гранд Марин ****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
http://www.grand-marine.com.ua/
Розробка концепції СПА-готелю (поверхові плани готелю та ресторану, аква-зони, відпочинкових зон: зимового саду, більярдної, фітнес зали, конференц-зали, кімнати переговорів). Розробка СПА-зони та напрямки медичних послуг. Комплектація СПА-готелю, ресторану, барів: меблями, інвентарем, обладнанням. Технічний нагляд під час будівництва над підрядними організаціями.
Завершення будівництва комплексу та введення в експлуатацію. Загальне керівництво існуючим комплексом СПА. Формування професійного менеджерського колективу. Постановка європейських стандартів та сервісу. . Розробка та впровадження стратегічного плану розвитку готельно-ресторанного комплексу в умовах кризи. , Розробка та впровадження планів та аналітики продажів. Оптимізація каналів продажу та мінімізація витрат підприємства. Проведення маркетингових та PR акцій спрямованих на стабільне завантаження комплексу; Складання фінансових та аналітичних звітів.
Номерний фонд – 60 номерів
Кількість персоналу 150 чол.
Генеральний директор мережи готелів
from 02.2007 to 05.2008
(1 year 3 months)
Мережа Готелів «Ева» ***, Донецк (Готельно-ресторанний бізнес)
Загальне керівництво існуючою мережею готельно-ресторанних комплексів.
Розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості. Створення високопрофесійної управлінської команди. Збільшення продажів та завантаження, мінімізація витрат підприємства, зростання фінансового результату. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках. Досягнули обсягів продажу з 25% до 75%. Надання встановленої звітності за економічними показниками діяльності готельно-ресторанного комплексу. Кількість персоналу 150 чол.
Керуючий готельним комплексом
from 02.2006 to 05.2007
(1 year 3 months)
готельний комплекс «Бартоломео», Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)
www.bartolomeo.com.ua
Проектування нового готелю., Консультант девелоперського проекту будівництва та реконструкції готельної нерухомості. Загальне керівництво існуючим готельним комплексом. Збільшення обсягів продажу у 3 рази порівняно з попереднім 2005р. Мінімізація витрат підприємства. Складання бюджету підприємства та контроль його виконання. Звітність у встановленій формі за економічними показниками діяльності готелю.
Генеральний директор готелю
from 01.2003 to 02.2006
(3 years 1 month)
Готель-бутік «Отрада» *****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
http://www.hotel-otrada.com
Технічний нагляд під час будівництва над підрядними організаціями. Комплектація готелю та ресторанів: меблями, інвентарем, обладнанням. Будівництво та підготовка об'єкта до введення в експлуатацію, введення готелю в експлуатацію.
Загальне керівництво готелем, ресторанами, розкручування готелю, розробка презентацій. Створення високопрофесійної управлінської команди. Постановка євростандартів та сервісу. Підбір, навчання та атестація персоналу. Надання встановленої звітності з економічних показників та діяльності комплексу.
Досягнули обсягів продажу з 0% до 70%. Min – Max вартість номера від 175 до 600 у.о. на добу. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках.
Заступник генерального директора
from 04.1998 to 10.2002
(4 years 6 months)
ЗАТ готель Юність ***, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління персоналом, завантаження комплексу туристами, моніторинг ринку, маркетинг, організація виставок, розробка поліграфії готелю, розробка та розкрутка Web сайту готелю, розробка рекламного матеріалу.
Досягнули обсягів продажу з 25% до 85%. Min – Max вартість номера від 30 до 200 у.о. на добу. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках. Відвідування семінарів всеукраїнських та російських з менеджменту та маркетингу.
Номерний фонд 250 номерів
Кількість персоналу 240 чол.
Education
Академія туристичного та готельно-ресторанного бізнесу .
Факультет Соціально-культурного сервісу та туризму, економіки та управління. Спеціалізація: Готельний сервіс., Одеса
Higher, from 1997 to 2003 (6 years)
Стажування після закінчення академії у Франції місто Biarritz
Одеський автомобільно- шляховий технікум
Будівництво автошляхів, будівель та споруд. Спеціалізація: технік-будівельник., Одеса
Specialized secondary, from 1976 to 1980 (4 years)
Additional education and certificates
Киевский бизнес центр. Маркетинговые стратегии и конкурентные войны
1999г.
Практикум: Эффективные технологии Интернет-продвижения компании. Работа на результат
2008
Практикум Продвижение и стимулирование продаж с помощью программ маркетинга, рекламы и PR
2010
Практические методы ценообразования: финансовые и маркетинговые. (Курс повышения квалификации)
2012
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — above average
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- Polish — above average
References
-
Богданова Елена Николаевна
Управляющий гостиничным комплексом Бартоломео, Гостиничный комплекс Бартоломео
Contact details are hidden -
Митрошкин Игорь Александрович.
. Вице-президент "ФК Черноморец" (входит в ФПГ "Приморье"). Топ-менеджер группы Климова-Шнайдера.
Contact details are hidden -
Перевязко Александр Николаевич
Собственник, Отель Villa le Premier
Contact details are hidden -
Куцый Сергей Иванович
Собственник отеля OVIS г.Харькове
Contact details are hidden
More resumes of this candidate
Kyiv, Odesa, Other countries
Higher education · Full-time
- Deputy Director, Qubus Hotel, Poland, 11 months
Similar candidates
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Kyiv
Керуючий готельно-оздоровчим комплексом, директор готелю, медичного центру
60000 UAH, Kyiv
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу
80000 UAH, Kyiv, Lviv
,
more 3 cities
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 UAH, Vinnytsia, Kyiv
,
more 2 cities