Resume from February 15, 2020

Аліна

Юрист

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Технологічно- промисловий коледж

Правознавство, Вінниця
Unfinished higher, from 2011 to 2015 (3 years 9 months)

Отримала диплом молодшого спеціаліста, за спеціальністю «Правознавство». Під час виробничо-навчальної практики успішно пройшла практику у Вінницькому Апеляційно-адміністративному суді.

Knowledge and skills

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Робота в команді Граматично правильне мовлення

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — average

Additional information

Вересень 2015- червень 2017р., навчалась « Тернопільській академії народного господарства» де отримала диплом за фахом«Правознавство». Коли відбувалась реорганізація міліції на поліцію, проходила конкурс в місті Києві на патрульну поліцію, успішно здала тести на знання законодавства України, та знання логіки. Основна ціль: працювати відповідно до свого профілю та юридичного фаху, в державній структурі, отримувати задоволення від роботи та реалізувати свій професійний та власний потенціал. Особисті якості: Щира, амбіційна, вмію доводити розпочату справу до кінця, несу відповідальність за кінцевий результат, легко находжу спільну мову з людьми, цікавлюсь законодавством України, неухильно дотримуюсь основного Закону України, який має найвищу юридичну силу, тобто Конституція України.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: