Resume from May 7, 2023 PRO

Петро

Інженер-будівельник, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Pereiaslav

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації

from 07.2020 to now (3 years 10 months)
Переяслав-Хмельницька РДА, Переяслав (Державні організації)

обов'язкм згідно посадової інструкції

директор

from 09.2017 to 09.2019 (2 years)
ТОВ "Абсолют проект буд", Переяслав-Хмельницький (проектування у сфері будівництва)

Здійснення керівництва

Education

Київський інженерно-будівельний інститут

Будівельний факультет; промислове та цивільне будівництво, Київ
Higher, from 1985 to 1992 (7 years)

Будівництво промислових, громадських, та житлових об'єктів

Knowledge and skills

MS Word Користувач Internet Windows Email

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

РЕЗЮМЕ
Спеціальність за фахом: «інженер-будівельник»
Ціль: Працевлаштування (достойна заробітна платня з повним пакетом соціального забезпечення).
Власні дані:
-П.І.Б. Пурденко Петро Львович
-дата народження : 23.06.1968р.
-домашня адреса: 08400, Київська область, м.Переяслав, вул.Андрющенка,6
-контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
-E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
-сімейний стан: одружений( дружина; 06.11.1972 року народження; службовець)
-діти: ( син ;28.10.1997 року народження; інженер)
Освіта: 1985-1992 Київський інженерно-будівельний інститут(КІБІ) фах інженер-будівельник, за спеціальністю промислове та цивільне будівництво (магістр). В цей період 1986-1988 роки проходив строкову військову службу. 2010 рік-курси підвищення кваліфікації у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління за програмою «Формування та реалізація державної екологічної політики у сфері охорони земель». 08.11.2016 отримав Кваліфікаційний сертифікат інженера-проектувальника (інженерно-будівельне проектування у частині виконання інженерних вишукувань). 21.09.2018 пройшов підвищення кваліфікації «Підприємство об’єднання громадян «ІНСТИТУТ «ПЕРСПЕКТИВА» за напрямом ЕКСПЕРТ (загальний модуль: підвищенння кваліфікації виконавців окремих видів робіт ( послуг) пов’язаних із створенням об’єктів архітектури-експертів ; спеціальний модуль: Технічне обстеження будівель і споруд; та програма підвищення кваліфікації експертів: Міжнародний нормативний простір технічного регулювання у будівництві. 25.10 2018 отримав Кваліфікаційний сертифікат ЕКСПЕРТА (Технічне обстеження будівель і споруд класу наслідків (відповідальності) СС2 (середні наслідки).
Досвід роботи: З 1992 по 1996 роки - робота в будівельних організаціях інженерно–технічним працівником на різних посадах (майстер будівельної дільниці, виконроб, начальник будівельної дільниці, головний інженер БМУ). З 1996 по 06.05.2011 року - державний службовець. Робота в органах виконавчої влади у сфері земельних ресурсів ( Держкомзему, Держземагенства тощо.) на різних посадах від спеціаліста до заступника начальника міського відділу земельних ресурсів та в.о. начальника міського відділу земельних ресурсів, завідувач сектору державного земельного кадастру. Загальний стаж роботи державної служби зокрема у сфері земельних ресурсів становить більше 15 років ( із них заступником начальника міського відділу земельних ресурсів -8 років).З 06.05.2011 і по 23.03.2016 року- (посадова особа органу місцевого самоврядування) заступник головного архітектора відділу містобудування, архітектури та використання земель виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради. Всього повний загальний стаж державної служби становить близько 20 років. З 26.03.2016р. по 01.09.2017- працював на інженерно-технічних посадах служб експлуатації газопроводів в Переяслав-Хмельницькій філії ПАТ «Київоблгаз». З 01.09.2017 і по 16.09.2019 року - працював директором проектної організації ТОВ «АБСОЛЮТ ПРОЕКТ БУД».З 25.09.2019 до 31.12.2019 працював за трудовим договором в Переяслав-Хмельницькій районній державній адміністрації у відділі житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, розвитку інфраструктури, енергетики та захисту довкілля. З 07.07.2020 і по даний час- начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації
Вміння та навики: Досвід роботи на будівництві об’єктів житлової та громадської забудови від «нульового циклу» до здачі об’єкта в експлуатацію. Професійні технічні та юридичні знання у сфері земельних відносин, щодо відведення земельних ділянок в межах населених пунктів по всіх без виключення видах цільового призначення. Знання процедури (супровід) документів пов’язаних із оформленням юридичного права на земельну ділянки, необхідних документів на її забудову згідно вимог чинного земельного законодавства та законодавства у сфері містобудування та архітектури. Знання набуті у результаті постійного опрацювання та практичного застосування норм чинного земельного законодавства України та законодавчих актів у сфері архітектури та містобудування. Досвід роботи пов'язаний зі сферою інженерно-будівельного проектування, технічної інвентаризації об’єктів будівництва, здачею об’єктів в експлуатацію тощо.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: