Resume from March 28, 2024 PRO

Ольга

Оператор ПК, 20 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
42 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 11.2020 to 02.2021 (3 months)
ТОВ "Сателлит", Маріуполь (Сільське господарство, агробізнес)

Cвоєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку господарських операцій. Робота в програмі «1С:Предприятие 8.3 (8.3.9.2033)». Формування платіжних документів (в нац.валюті, в іноземній валюті) (рахунки № 311, 312), звірка замовлень з 1С, перевірка всіх підтверджень при оплаті рахунків. Здійснення операцій з купівлі / продажу валюти (рахунки № 333, 334, 711, 945). Формування банківських виписок (рахунки № 312, 311).
Документообіг з обслуговуючим банком для проведення валютних платежів (листи, контракти експорт, імпорт і т.д.). Звірка бухгалтерського і податкового обліку по рахунках (рахунок № 311, 312, 333, 334, 71, 942, 945, 977).
Формування касових документів, внесення курсів валют в 1С.
Звіт про залишки грошових коштів на рахунках «Bank balance», звіт про рух грошових коштів «Cash flow» «Cash flow Forvard», Звіт валютних операцій за тиждень «Treasury report».

Провідний бухгалтер

from 02.2016 to 02.2020 (4 years)
ДонДУУ (Донецький державний університет управління), Мариуполь (Освіта, наука)

Робота з виписками банку, відображення руху грошових коштів по рахунках, складання меморіальних ордерів. Проведення банківських платежів, ведення обліку банківських документів. Робота в програмі "Парус бухгалтерія", ведення контрактів студентів, нарахування плати за навчання, ведення аналітичного та сінтетичного обліку, звірка зі студентами по платі за навчання.

Начальник бюро організації праці та заробітної плати

from 04.2011 to 02.2016 (4 years 10 months)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Прийом та звільнення працівників, згідно КЗпП України, складання штатного розпису. Розрахунок фонду заробітної плати та чисельності працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Здійснення контролю за дотриманням штатно-фінансової дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати,складання звітів про виконання планів по праці і заробітній платі. Контроль за правильністю застосування форм оплати праці, виконання плану з праці. Контроль за правильністю підготовки відомостей на виплату всіх видів премій відповідно до діючих інструкцій та положень про преміювання та ін.

Економіст з праці

from 12.2006 to 04.2011 (4 years 4 months)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Розрахунок фонду заробітної плати та чисельності працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Здійснення контролю за дотриманням штатно-фінансової дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій і посад, застосування тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів робітникам. Складання звітів про виконання планів з праці та заробітної плати. Правильність застосування форм оплати праці, виконання плану з праці. Контроль за правильністю підготовки відомостей на виплату всіх видів премій відповідно до діючих інструкцій та положень про преміювання.

Оператор ПК

from 09.1999 to 12.2006 (7 years 3 months)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Робота в програмі з нарахування заробітної плати працівникам підприємства. Складання, введення і роздруківка текстів в MS Word і Exсel (накази, характеристики, клопотання, службові записки, розрахунки ФЗП та ін.).

Education

ДонДУУ

Фінанси, банківська справа та страхування, г.Мариуполь
Higher, from 2018 to 2020 (1 year 9 months)

Маріупольський Будівельний Коледж

Бухгалтерський облік, г.Мариуполь
Specialized secondary, from 2003 to 2005 (1 year 6 months)

Knowledge and skills

Фахівець MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Windows Парус Доброзичливість Посидючість Ведення документації Уміння користуватись оргтехнікою Робота з великим обсягом інформації Швидкий набір тексту Оперативність

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Аналітичний склад розуму, здатність до навчання, здатність прийняття нестандартних рішень, працездатність, цільоспрямованість, стресостійкість, високий ступінь відповідальності, комунікабельність, ділова етика, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, охайність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: