Resume from May 7, 2024 PRO

Андрій

Керівник підприємства, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор( власник)

from 11.2021 to now (2 years 6 months)
Туристичні агенція " Треба їхати", Київ (Туризм)

при зарубіжному представникові

from 05.2014 to 08.2021 (7 years 3 months)
ТПП, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Налагодження відносин, пошук бізнес партнерів, проведення переговорів с директорами та власниками компаній, виведення українських компаній і товарів на ринок Близького Сходу , вирішення питань з логістикою товару. Організація та проведення міжнародних бізнес- форумів.

Власник

from 08.2010 to 07.2014 (3 years 11 months)
ФОП, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Комерційний директор

from 04.2006 to 06.2009 (3 years 2 months)
ООО "СИТИ СТРОЙ СЕРВИС", СП (Нерухомість)

Розробка концепції та організація відділу продажу ( маркетинг, реклама) з нуля, підбір, навчання та контроль за роботою менеджерів з продажу, проведення переговорів з VIP клієнтами, виконання плану продажу, проведення тендерів на підрядні роботи, контроль заборгованості клієнтів.

Перший заступник генерального директора

from 02.2005 to 03.2006 (1 year 1 month)
ООО " ТРОЙКАЛОГИСТИКЦЕНТР", МС (Транспорт, логістика)

Відповідав за злагоджену роботу усіх підрозділів компанії; управління фінансовими показниками, зокрема продажами, валовим прибутком, операційними витратами, чистим прибутком; контролював і домагатися своєчасного досягнення цільових показників від керівників відділів.
Підтримував відносини з основними орендарями комплексу. Організував роботу митного посту на території комплексу. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами

Заступник генерального директора

from 10.2002 to 02.2005 (2 years 4 months)
ООО " МАЗК -СЕРВИС'", МС (Автобізнес та автосервіс)

Пройшов шлях від менеджера АЗК до заступника директора мережі з 25 комплексів АЗК "EPetrol".Організовував ефективну роботу персоналу, спрямовану на забезпечення високоякісного обслуговування Клієнтів; брав участь у підборі персоналу на АЗК та навчанні співробітників застосуванню стандартів компанії. Відповідав за експлуатацію та відкриття нових АЗК, виконання вимог з охорони праці, техніки безпеки; ведення технічної та облікової документації, контролював дотримання касової дисципліни.
http://www.sovazs.com/showcontest.phtml?id=35 ( це одна з наших МАЗК)

Керуючий філії

from 04.1999 to 09.2002 (3 years 5 months)
ТОВ " Відродження Поділля', Житомир (Сільське господарство, агробізнес)

Управління господарською діяльністю підприємства з банком землі 6000 га. Вибудувати ефективну роботу на всіх етапах роботи с / г підприємства: ремонт с/г техніки та обладнання, обробка земель, внесення добрив, обробка гербіцидами та фунгіцидами, вирощування, збір врожаю, зберігання та продаж с/п. Великий досвід роботи з пайовиками та органами місцевого самоврядування. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами.

Education

Горлівский автомобільно-дорожній інститут Донецького національного технічного університета

Інженер - механік, Горлівка
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 8 months)

Інженер-механік автомобільного транспорта

Additional education and certificates

Проходив професійні курси, тренінги та був учасником конференцій з продажу, маркетингу та менеджменту

2003-2009рр.

Був учасником бізнес- форумів та курсів підвищення кваліфікації при ТПП України.

20015-2020рр.

Закінчив Курси 1 С Бухгалтерія + Головний бухгалтер

2021 рік

Knowledge and skills

Ведення управлінського обліку Користувач 1С Адміністрування офісу Ведення CRM Управління командою Ведення документації Контроль збереженості ТМЦ Стратегічне планування Управління підприємством Систематизація бізнесу 1С:Підприємство Фінансове планування

Additional information

Вміння працювати в команді на результат; здатність самостійно приймати нестандартні управлінські рішення; досвід підбору та навчання персоналу; досвід управління великою кількістю людей; вміння делегувати повноваження; вміння налагодити контроль за виконанням доручень та завдань ; досвід ведення переговорів на різних рівнях; впевнений користувач ПК; водійське посвідчення "В,С".
Особисті якості:
Відмінне здоров'я, активна життєва позиція; прагнення досягати високих результатів; розвинуті організаторські та лідерські якості; аналітичні здібності; здатність установлювати контакти; відповідальність;; стратегічне мислення; прагнення до самореалізації і успіху.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: