Resume from February 22, 2023

Олексій

Кухар-кондитер веганської кухні, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Brovary, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар-кондитер

from 08.2021 to now (2 years 10 months)
ТОВ»СЛОУ ФУДЗ», Київ (Виготовлення веганських кондитерських виробів)

приготування веганських страв та десертів. Робота з технологічними картами. Контроль якості готової продукції.

Кухар веганської кухні

from 04.2020 to 08.2021 (1 year 4 months)
Bakhirka Apparel, Київ (Виготовлення та продаж одягу та аксесуарів.)

Приготування веганських страв та десертів. Розробка меню. Підбір та закупівля продуктів. Ведення звітності.

Шеф-кухар вегатеріанської кухні

from 05.2019 to 04.2020 (11 months)
Школа саморозвитку, Київ (треніннги собистого розвитку)

Приготування страв, десертів вегетаріанської та веганської кухні. Розробка меню. Закупівля продуктів. Організація та обслуговування заходів.

Шеф-кондитер

from 03.2017 to 05.2019 (2 years 2 months)
Студія Gingery, Київ (Виготовлення пряників та тортів ручної роботи.)

Організація робочого процесу. Робота із замовниками. Закупівля необхідних товарів. Доставка готових виробів. Виготовлення пряників та тортів ручної роботи.

Кухар

from 04.2016 to 03.2017 (11 months)
Ресторан Almondo, Київ (виробничо-торговельна діяльність)

Приготування страв з технологічними картами. Оформлення готових страв.

Приватний кухар

from 09.2015 to 05.2016 (8 months)
Приватний кухар, Київ (Організація банкетів та заходів)

організація обслуговування банкетів і заходів. Закупівля необхідних товарів. Робота з замовниками. Доставка готової продукції.

Постачальник

from 05.2014 to 09.2015 (1 year 4 months)
Natural cheeses, Київ (Постачання товарів до ресторанів)

Організація закупівель товарів та їх доставки. Контроль над рівнем товарного запасу. Введення звітності
Робота із замовниками, узгодження та координація поставок, взаєморозрахунки.

Приватний кухар

from 11.2001 to 05.2014 (12 years 6 months)
Київський ювелірний завод, Київ (Виготовлення та продаж ювелірних виробів)

Приготування страв європейської та української кухні. Приготування дитячого та дієтичного меню. Приготування десертів та кондитерських виробів. Організація та обслуговування банкетів та виїзних заходів. Розробка та складання меню. Закупівля товарів.

Кухар

from 09.1999 to 11.2001 (2 years 2 months)
Ресторан «Славутич», Київ (виробництво, продаж і організація споживання продукції власного виробництва і закупівля товарів, організація дозвілля споживачів)

Приготування та видача готових страв гарячого цеху.
Старший кухар гарячого цеху.

Additional information

Резюме

Колбасинський Олексій Володимирович
Дата народження: 16.10.1979р.
Вік: 43 роки
Адреса: м. Київ, Голосіївський район, вул. Антоновича 112, кв. 49.
Контактний тел .: [open contact info](look above in the "contact info" section).
email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи: 23 роки.
Водійський стаж: 20 років.



Освіта:

2001-2003р. - Київський національний торгівельно-економічний університет. Спеціальність - інженер-технолог громадського харчування.
1996-1999р. - Київський технікум громадського харчування. Спеціальність - інженер-технолог громадського харчування.


Досвід роботи:

08.2021-теперішній час – кухар-кондитер веганської кухні, компанія Yaro.
Діяльність: приготування веганських страв та десертів. Робота з технологічними картами. Контроль якості готової продукції.
04.2020-08.2021р. – приватний кухар веганської кухні, компанія Bakhirka Apparel
Діяльність: приготування веганських страв та десертів. Розробка індивідуальних раціонів харчування. Підбір та закупівля товарів. Організація та обслуговування заходів. Введення звітності.
05.2019-04.2020р. - шеф-кухар вегетаріанської кухні (Школа саморозвитку).
Діяльність: приготування страв вегетаріанської і веганскої кухні. Розробка меню. Закупівля товарів. Організація та обслуговування заходів.
03.2017-05.2019р. – шеф-кондитер, студія Gingery.
Діяльність: приготування печива та тортів. Організація робочого процесу студії. Робота з замовниками. Закупівля необхідних товарів. Контроль товарного запасу. Контроль якості готової продукції.
04.2016-03.2017р. - кухар, ресторан Almondo.
Діяльність: приготування страв за технологічними картами. Оформлення готових страв. Дотримання стандартів якості.
09.2015-05.2016р. - приватний кухар.
Діяльність: організація обслуговування банкетів і заходів. Закупівля необхідних товарів. Робота з замовниками. Доставка готової продукції.
05.2014-09.2015р. - постачальник товарів (сирів) в ресторани, компанія Natural cheeses.
Діяльність: організаціязакупівлі товарів та їх доставки. Контроль за рівнем товарного запасу.
Робота з замовниками, узгодження і координація поставок, взаєморозрахунки.
11.2001-05.2014р. - приватний кухар (КЮЗ, VIP сім'я).
Діяльність: приготування страв європейської та української кухні. Приготування дитячого і дієтичного меню. Розробка і складання меню. Закупівля товарів. Організація і обслуговування банкетів та виїзних заходів.
09.1999-11.2001р. - кухар гарячого цеху, ресторан « Славутич».
Діяльність: приготування і видача в зал основних гарячих страв.




Професійні навички:
Приготування страв вегетаріанської і веганскої кухні.
Приготування страв європейської та української кухні.
Розробка і складання меню.
Організація та обслуговування заходів.
Організація робочого процесу.
Організація закупівлі товарів та їх доставки.
Контроль за рівнем товарного запасу.
Робота з замовниками, узгодження і координація поставок, взаєморозрахунки.
Контроль якості готової продукції.
Водійський стаж, категорії B – 20 років.

Особисті якості:
Відповідальність, оперативність, акуратність, порядність, грамотність, дипломатичність, комунікабельність, оптимізм, ініціативність. Веду активний і здоровий спосіб життя, не маю шкідливих звичок.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: