Resume from February 6, 2021 PRO

Володимир

Бренд-шеф, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Dnipro, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv, Remote, Rivne, Truskavets, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар на запуск проекту

from 09.2020 to 01.2021 (4 months)
Lounge Bar, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування кухні, кресленні, технічні креслення,прописання концепції кухні, технічне завдання на обладнання, тендер на обладнання, прописання меню, технологічні карти,підбір посуду, запуск.

Реставрація їдальні

from 03.2020 to 03.2020 (less than a month)
Артеріум, Львов (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Оптимізація площі кухні, Планування кухні під стандарти ХАСП. Планування підведення комунікацій, Написання ТЗ для обладнання

Запуск проекту

from 02.2020 to 03.2020 (1 month)
FORest, Нововолынск (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка концепції, розробка меню, планування простору кухні, креслення, креслення підводу комунікацій, формування бюджету, підбір обладнання, проведення тендеру на закупівлю обладнання та інвентарю, написання технологічних карт, співбесіди з персоналом, запуск проекту,

Кризовий менеджер

from 11.2019 to 02.2020 (3 months)
Ресторан Вілла Австрія, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Аудит витрат зони кухні, прописання плану виходу з кризи, перезапуск процесів, створення концепції закладу. Запуск нового меню

Шеф-повар

from 11.2018 to now (5 years 6 months)
Фест Кейтерінг, Львов (Кейттерінг)

Шеф-кухар, забезпечення робои вітділу кухні. Логістика роботи кухні під захід, формування команди під захід, організація закупки.

Директор

from 06.2015 to 10.2018 (3 years 4 months)
Ресторан "РАТУША", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор Ресторану, формування концепції закладу, кризовий менеджмент, забезпечення роботи ресторану, формування фінансових планів, підбір команди, захист бюджету

Шеф-повар, Виконуючий обовязки директора вітділу

from 08.2014 to 06.2015 (10 months)
Арена Кейтерінг, Львов (Кейттерінг)

Формування меню під захід, підбір команди під захід, переговори з замовником, фомування закупки, таймінг менеджмент. формування звітності по вітділу

Су-шеф

from 01.2013 to 08.2014 (1 year 7 months)
Ресторан "КАРЕТНИЙ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль виконання задач шеф-кухаря, контроль якості роботи команди, формування закупки

Кухар

from 08.2012 to 01.2013 (5 months)
Расторан"Stefano fane food", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Криворізький -державний комерційно економічний технікум

Технологія виробництва харчової продукції, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 2008 to 2012 (3 years 9 months)

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Займаюсь запуском ресторанів, кафе, їдалень, з нуля під ключ. Розробка концепції закладу, корегування існуючої. Планування простору кухні, планування логістики закладу, Креслення плану. створення меню, корегування існуючого. Кризовий менеджмент для ресторанів, оптимізація витрат, план закупок, та розрахунків. система заготовок під ваш заклад. Маємо досвід успішних проектів. Планування роботи мереж, оптимізації процесів для мереж , формування команд, планування бюджетів.Маємо досвід керування більше 100 осіб

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: