Resume from May 17, 2020 PRO

Петро

Головний інженер, механік, керівник транспортного відділу, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник головного інженера

from 08.2018 to 04.2020 (1 year 8 months)
ТзОВ "Транс-Сервіс-1", Львів (Перевезення , ремонт вантажних авто)

На підприємстві пройшов дорогу від майстра зміни до заступника головного інженера. В обов'язки входили : все ремонтне господарство в складі 80 працівників включно з мийкою ,з реставрацією, з відділом капітального ремонту , з рихтувальною дільницею , з проведенням планових та непланових ремонтів євробортів та українських бортів , визначення пріоритетів ремонтів відносно планування рейсів . Контроль виконання ремонтів за начальниками та майстрами змін , випуск ТЗ на лінію., проведення інспекцій танк-цистерн для ADR-вантажів , калібрування цистерн бензовозів .
Розробив діагностичну карту для перевірки автопоїздів перед рейсами на Європу , впровадив в відділ реставрації відновлення осей причепа , посадкових місць підшипників осей , заміну та ремонт плит тягового пальця , самостійно контролював ремонти двигунів ( відділ агрегатного ремонту) . Контролював ходимість дорогих замінених З/Ч та відповідно прописував регламент їх заміни або профілактики . Добре орієнтуюся в конструкції та ремонті танк-цистерн з підігрівом та REF-установками, є досвід роботи з гідравлікою на самоскидах , досвід відправки ремонтних бригад за кордон та по Україні з формуванням потрібних людей та запчастин відносно поломки автопоїзда , тісна співпраця з службою чергового механіка ( ремонт в дорозі ) , співпраця з механіками колон та аналітичним відділом.

Education

Львівська Політехніка

Менеджемт організацій, Львів
Higher, from 2004 to 2008 (3 years 11 months)

Організація матеріальних , фінансових та людських ресурсів на підприємстві

Additional education and certificates

Завод з випробництва причепів "STAS" -Бельгія, завод з виробництва причепів "BENАLU"-Франція

2019 , вересень , по 5 днів

Language proficiencies

Polish — advanced

References

Гурова Людмила Михайлівна

Гурова Людмила Михайлівна

Керівник відділу кадрів "Транс-Сервіс-1", ТзОВ "Транс-Сервіс-1"

Contact details are hidden

Additional information

Попередня робота - ТЗОВ " БАРКОМ" - керівник транспортного відділу . Обов"язки : Контроль технічного стану та відповідно якості ремонтів , розробка планів та графіків планових ремонтів автомобілів та холодильних агрегатів , контроль капітальних ремонтів великогабаритного транспорту на сторонніх СТО . Робота з водіями та механіками щодо дисципліни вчасних доставок та дотримання температурних режимів , виконання розрахунків матеріально-технічних ресурсів для розуміння доцільності використання транспортних засобів , ремонт спецтехніки (трактори , комбайни) , контроль якості біобезпеки транспорту , співпраця з відділами харчового виробництва .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: