Resume from May 22, 2024 PRO

Роман

Начальник економічного відділу, економіст

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Економіст

from 11.2020 to now (3 years 6 months)
ТОВ "Акріс Захід", Івано-Франківськ (Сільське господарство, агробізнес)

Ведення управлінської звітності (P&L, Cashflow), аналіз витрат підприємства, розрахунок рентабельності, собівартості послуг та економічних показників. Аналіз відхилення фактичних показників і порівняння з попередніми періодами. Збір та аналіз інформації, необхідної для подальшої підготовки управлінської звітності. Нарахування ЗП і відрахуваннь, формування Управлінського штатного розпису та зміни до нього, формування та здійснення аналізу ФОП, формування наказі та відповідні додатки, які регламентують оплату праці працівників, розробка та формувати документи, які регламентують облік персоналу, оплату праці, нарахування ЗП і відрахуваннь, організацію праці, план-факторний аналіз ФОП, проведення хронометражу робочого часу.

Начальник економічного відділу

from 01.2014 to 11.2020 (6 years 10 months)
ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія", (теплоенергетика), КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ»,, Івано-Франківськ (Енергетика)

Тарифоутворення у сфері теплоенергопостачання, водопостачання і водовідведення у місцевих органах влади і у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, бізнес-планування, бюджетування, економічний аналіз витрат і доходів, створення цінової політики, методологічне та оперативне управління питань ціноутворення, контроль правильності застосування існуючих систем оплати праці, штаний розпис, управлінський штаний розпис, нормування праці, тарифні ставки, розрахунок заробітної плати, створення механізмів для розподілу доходів і витрат, складання калькуляцій та кошторисів доходів та витрат грошових коштів, складання та подання статистичних звітів. Звіт про фінансові результати PL, звіт про рух грошових коштів CF.

Економіст з планування

from 08.2007 to 01.2014 (6 years 5 months)
ВАТ "Пресмаш", Івано-Франківськ (Промисловість і виробництво)

Education

Івано-Франківський Національний Технічний Університет Нафти і газу

Економіка підприємства, Івано-Франківськ
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК M.E.Doc Бухгалтерський облік

Language proficiencies

English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: