Resume from April 23, 2024

Олександр

Менеджер з координації логістичних процесів і роботі з партнерами

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kyiv, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Ключова інформація

Досвідчений менеджер з орієнтацією на отримання підприємством (компанією) максимального прибутку і збільшення її вартості; професіонал з великим практичним досвідом роботи і взаємин з клієнтами; наявність лідерських і управлінських навичок.

Досвід роботи:

Менеджер з логістики та по роботі з партнерами у сфері закупівель (Logistics Partnership Manager, ACF (Action Against Hunger, Франція)
06.2023 — 08/2023
ACF, французький гуманітарний фонд. Обов'язки: проведення закупівель в рамках програм згідно політикам та процедурам ACF, вдосконалення їх процедур, консультаційна допомога логістам, менеджерам по роботі з партнерами фонду при проведенні закупівель. Розвиток потенціалу партнерів, тісна співпраця з ними для розуміння проблем та ідей щодо покращення логістичних процесів, розробка відповідних рекомендацій та керівництв, забезпечуючи їх відповідність правилам закупівель ACF, проведення тренінгів. Управління закупівлями, запасами, активами, перевірка та затвердження файлів закупівель, логістично - фінансової документації, проведення перевірок та аудитів.

Провідний спеціаліст з постачання та логістики підприємства " Тріада»
травень 2000 - 2022 г.г
Сфера діяльності: підприємство діяло як маркетингове агентство, потім паралельно підключилося до виробничої сфери - виготовлення упаковки, самоклеючої етикетки, поліграфії, пластикових карток та ін. Обов'язки: - закупівлі різних матеріалів , сировини, матеріально – технічне постачання; логістика, організація та контроль за переміщенням товарно-матеріальних цінностей, що закуповуються, робота з підрядними організаціями та постачальниками, організаціями – замовниками. Адміністративне управління підприємством, підлеглим персоналом;
Проводив контроль за здійсненням продажу та заходів щодо залучення замовників; супроводом ключових угод від консультації до здачі готової продукції; фінансово-економічної складової підприємства Бюджетування, стратегічне планування; взаємодія з орендодавцями та контролюючими органами.


Керівник відділу
червень 1997 - квітень 2002
ВРЦП (Вінницький регіональний центр працевлаштування) по європейській програмі TAСIS)
Недержавні організації / NGO (ВРЦП, який працював за програмою Європейського Союзу для країн СНД, займався перенавчанням кадрових військовослужбовців на цивільні спеціальності, а також навчанням кваліфікованих фахівців з числа цивільних) Обов'язки: ведення діяльності зі створення бізнес-інкубаторів у різних сферах підприємництва та участь у його роботі, підбір персоналу та складання мотиваційних програм, участь у навчанні персоналу. Робота з партнерами, у т.ч. з партнерських програм інших НДО, логістичне забезпечення ВРЦП.

Заступник керівника відділу реклами, керівник відділу реклами
червень 1997 - липень 1998
Uазета «Подольские Ведомости» (Медіа / ЗМІ)
Маркетинг, розробка бюджету, робота з замовниками, персоналом, планування, рекламні кампанії.

Керівник дільниці, робота за кордоном
квітень 1994 - травень 1997
Архитектурні та дизайнерські бюро
Комплексні реставраційні роботи з екстер'єрами та інтер'єрами історичних будівель. Обов'язки: здійснення комплексного планування і заходів з організації реставраційних робіт на ввіреному об'єкті; адміністрування, керівництво роботами на об'єкті; підбір персоналу; Контроль фінансово-економічної складової робіт, закупівлі різних матеріалів і послуг, логістика.

Конструктор-дизайнер 1-ї категорії, менеджер із закупівель
жовтень 1991 - трвень 1994
Вінницький Універмаг (завод з виробництва торгового обладнання).
Продаж і установка «під ключ» торгового обладнання власного виготовлення. Обов'язки: Художник-конструктор. Дизайн, інженерна розробка торгового обладнання; супровід угод, починаючи від консультації, закінчуючи установкою; Далі перехід на роботу менеджера з постачання і закупівель (пізніше стає основною роботою) - закупівлі різних матеріалів і послуг, матеріально - технічне постачання, логістика.


Освіта

Вінницький державний педагогічний інститут
Рік закінчення 1992
природничо-географічний факультет (хімія, біологія, географія), викладач.

Вінницька художня школа
Рік закінчення 1986

Вінницький профтехцентр
Рік закінчення 1986
художник - дизайнер, конструктор


Володіння мовами

Українська - вільно
Російська - вільно
Англійська - середній


Курси, тренінги

Программа TACIS (1997 - 2002)
Тренінги «Активні продажи» (2012, 2015, 2020).
Тренінги ACF (Action Against Hunger) 2023.


Додаткова інформація

Досвідчений користувач ПК: MsWord та ін. офісні програми, графічні редактори (Corel Draw, Corel Photo Paint, Adobe Photoshop та ін.).

Військова служба
Проходив військову строкову службу в ЗС, військовозобов'язаний.

Особисті якості
відповідальність,організованість, здатність швидко навчатися, націленість на результат, цілеспрямованість, комунікабельність, вміння працювати в команді, часто виступаю в ролі кризового менеджера.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: