- PRO
Олександр
Бар-менеджер, (консалт, розробка меню, коктейльної карти)
- Considering positions:
- Бар-менеджер, (консалт, розробка меню, коктейльної карти), Керуючий рестораном, Менеджер з продажу, Бренд-менеджер
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 33 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Kyiv, Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6177413/
Work experience
Бар-менеджер
from 11.2023 to 11.2024
(1 year)
Old Fashion, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бармен
from 01.2023 to now
(2 years 7 months)
Cocktail Chronicles bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний супровід відкриття бару з нуля. Підбір обладнання, закупка інвентарю, посуду, розробка меню та коктейльної карти. Робота з постачальниками. Організація роботи бару, побудова концепції включно з назвою та лого бару.
Бар-менеджер
from 11.2021 to 03.2022
(4 months)
IZI, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка коктельної карти, замовлення товару, його облік. Складання чек листів, графіків та контроль роботи колективу барменів.
Шеф-бармен
from 06.2020 to 09.2023
(3 years 3 months)
Good Zone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бармен літнього коктейль бару.
Запакував бар по всім стандартам необхідним інвентарем та обладнанням. Розробив трендову коктейльну карту, підібрав персонал, навчив, і контролював роботу бару.
Збільшив продаж коктейлів та покращив якість сервісу.
Співпрацюю з ними вже третій сезон, щорічно оновлюю коктейльну карту, та покращую сервіс.
Проводжу навчання офіціантів та барменів.
Шеф-бармен
from 05.2019 to 02.2020
(9 months)
Il Decameron luxury design hotel, Elissa restaurant, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління усіма процесами роботи коктейльного бару. Підбір і навчання персоналу, розробка меню, коктейльної карти, сезонних пропозицій. Замовлення продукції, посуду, інвентарю та обладнання. Проведення інвентаризацій. Складання робочого графіку персоналу бару, чек-листів та графіку прибирань, проведення тренінгів для офіціантів.
Бармен
from 06.2017 to now
(8 years 2 months)
ISCObar_plt, Полтава (Надаю послуги з виїздного обслуговування свят. Барний кейтерінг.)
Даю людям змогу смакувати чудовими напоями на їх святі та локації.
Старший бармен
from 10.2016 to 04.2019
(2 years 6 months)
Verholy relax park, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи барів, навчання барменів, контроль їх роботи, проведення інвентаризацій, робота з гостями за баром, приготування напоїв.
Бармен
from 04.2012 to 09.2015
(3 years 5 months)
Алея Смаку, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування і видача напоїв, робота з гостями, проведення інвентаризацій, касова дисципліна.
Education
ПВПУ ім.А.О.Чепіги
Виготовлення харчової продукції, Полтава
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (2 years 4 months)
ПБТТБ
Експлуатація і ремрнт підйомно-транспортних, дорожніх, будівельних машин та обладнання.Технік-механік., Полтава
Specialized secondary, from 2009 to 2012 (2 years 11 months)
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- Активні прямі продажі
Language proficiencies
English — beginner
References
-
Бородін Олександр
Бар-менеджер, Verholy relax park
Contact details are hidden -
Стефано Антоніоллі
Шеф-кухар, директор ресторану., Verholy relax park, Elissa restaurant
Contact details are hidden -
Хрищенюк Олександр
Директор ресторану, Goodzone Hotel
Contact details are hidden -
Бережний Олександр Михайлович
Власник, cocktail chronicles bar
Contact details are hidden
Additional information
Виграв Alex Mixology в м.Полтава, фіналіст всеукраїнського конкурсу Alex Mixology 2018, призер Volare Cruft Cup 2018.
Попрацював у багатьох барах в середині мережі "Алея Смаку", "Релакс-2012", переймав досвід у кращих як барменів, так і в управляючих.
Постійно прагну вдосконалення як особистого, так і професійного. Спілкуюсь з колегами з інших міст, намагаюся бути в тренді.
Маю бажання рости далі і працювати менеджером бару/ресторану, розумію що ресторанний бізнес повинен приносити дохід та імідж.
Не конфліктний, легко знаходжу контакт з людьми, люблю спілкування.
Володію техніками продажів, допомагаю людям отримати саме ті емоції, за якими вони прийшли в заклад.
Переконаний що атмосферу закладу створюють люди які в ньому працюють.
Безпроблемно володію українською та російською мовами, та англійською на базовому рівні.
Similar candidates
-
Бар-менеджер
Kyiv -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 UAH, Kyiv -
Офіціант
40000 UAH, Kyiv -
Менеджер по роботі з клієнтами
40000 UAH, Lviv -
Бариста
50000 UAH, Kyiv -
Оператор чата
Kyiv, Chernihiv , more 4 cities