Resume from March 29, 2024 PRO

Олександр

Бар-менеджер (консалт, розробка меню, коктейльної карти), 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар-менеджер

from 11.2023 to now (5 months)
Old Fashion, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бармен

from 01.2023 to now (1 year 3 months)
Cocktail Chronicles bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний супровід відкриття бару з нуля. Підбір обладнання, закупка інвентарю, посуду, розробка меню та коктейльної карти. Допоміг з назвою та концепцією бару, дистанційно оновлюю коктейльну карту, та допомагаю власнику у вирішенні питань стосовно робочих процесів.

Бар-менеджер

from 11.2021 to 03.2022 (4 months)
IZI, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка коктельної карти, замовлення товару, його облік. Складання чек листів, графіків та контроль роботи колективу барменів.

Шеф-бармен

from 06.2020 to now (3 years 10 months)
Good Zone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бармен літнього коктейль бару.
Запакував бар по всім стандартам необхідним інвентарем та обладнанням. Розробив трендову коктейльну карту, підібрав персонал, навчив, і контролював роботу бару.
Збільшив продаж коктейлів та покращив якість сервісу.
Співпрацюю з ними вже третій сезон, щорічно оновлюю коктейльну карту, та покращую сервіс.
Проводжу навчання офіціантів та барменів.

Шеф-бармен

from 05.2019 to 02.2020 (9 months)
Il Decameron luxury design hotel, Elissa restaurant, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління усіма процесами роботи коктейльного бару. Підбір і навчання персоналу, розробка меню, коктейльної карти, сезонних пропозицій. Замовлення продукції, посуду, інвентарю та обладнання. Проведення інвентаризацій. Складання робочого графіку персоналу бару, чек-листів та графіку прибирань, проведення тренінгів для офіціантів.

Бармен

from 06.2017 to now (6 years 10 months)
ISCObar_plt, Полтава (Надаю послуги з виїздного обслуговування свят. Барний кейтерінг.)

Даю людям змогу смакувати чудовими напоями на їх святі та локації.

Старший бармен

from 10.2016 to 04.2019 (2 years 6 months)
Verholy relax park, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи барів, навчання барменів, контроль їх роботи, проведення інвентаризацій, робота з гостями за баром, приготування напоїв.

Бармен

from 04.2012 to 09.2015 (3 years 5 months)
Алея Смаку, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача напоїв, робота з гостями, проведення інвентаризацій, касова дисципліна.

Education

ПВПУ ім.А.О.Чепіги

Виготовлення харчової продукції, Полтава
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (2 years 4 months)

ПБТТБ

Експлуатація і ремрнт підйомно-транспортних, дорожніх, будівельних машин та обладнання.Технік-механік., Полтава
Specialized secondary, from 2009 to 2012 (2 years 11 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Активні прямі продажі

Language proficiencies

English — beginner

References

  • Бородін Олександр

    Бородін Олександр

    Бар-менеджер, Verholy relax park

    Contact details are hidden
  • Стефано Антоніоллі

    Стефано Антоніоллі

    Шеф-кухар, директор ресторану., Verholy relax park, Elissa restaurant

    Contact details are hidden
  • Хрищенюк Олександр

    Хрищенюк Олександр

    Директор ресторану, Goodzone Hotel

    Contact details are hidden
  • Бережний Олександр Михайлович

    Бережний Олександр Михайлович

    Власник, cocktail chronicles bar

    Contact details are hidden

Additional information

Виграв Alex Mixology в м.Полтава, фіналіст всеукраїнського конкурсу Alex Mixology 2018, призер Volare Cruft Cup 2018.

Попрацював у багатьох барах в середині мережі "Алея Смаку", "Релакс-2012", переймав досвід у кращих як барменів, так і в управляючих.
Постійно прагну вдосконалення як особистого, так і професійного. Спілкуюсь з колегами з інших міст, намагаюся бути в тренді.
Маю бажання рости далі і працювати менеджером бару/ресторану, розумію що ресторанний бізнес повинен приносити дохід та імідж.
Не конфліктний, легко знаходжу контакт з людьми, люблю спілкування.
Володію техніками продажів, допомагаю людям отримати саме ті емоції, за якими вони прийшли в заклад.
Переконаний що атмосферу закладу створюють люди які в ньому працюють.
Безпроблемно володію українською та російською мовами, та англійською на базовому рівні.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: