Resume from March 4, 2023 PRO

Аліна

Оператор ПК, менеджер із закупівлі, 6 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Контент-менеджер

from 01.2020 to 02.2022 (2 years 1 month)
MiLiLook, Харків (Легка промисловість)

Відбір та редагування фото для розміщення на сайті, написання текстів, відстеження актуальної інформації на сайті, робота в 1С.

Менеджер з постачання ЗЕД

from 03.2018 to 12.2019 (1 year 9 months)
ТОВ «Променергоизол», Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення переговорів, заключення контрактів із постачальниками, імпорт товарів з Білорусі, РФ, Туреччини, Казахстану (зв‘язок з митними брокерами, підготовка необхідних документів, для розтаможування грузів), ведення первинної документації, підготовка звітів, робота в програмі 1С 8.2 Бухгалтерія, УТП (у тому числі і навчання нових співробітників програмі 1С з нульового рівня), ведення дебіторської заборгованності та щомісяца звіряння актів взаєморозрахунків із постачальниками, підготовка прайс-листів (розрахунки собівартості майбутніх імпортуємих товарів), відстежування грузів від країни походження до клієнта, написання офіційних листів та ведення ділової переписки від обличчя компанії, складання плану витрат на імпорт товарів до фінансового відділу, робота по сертифікації імпортуємих товарів.

Оператор ПК

from 11.2016 to 03.2018 (1 year 4 months)
Izocenter, Харків (Оптова торгівля теплоізоляційними матеріалами)

Супроводження замовлень менеджерів з продажу, консультація клієнтів щодо товарів, строків постачання, ведення дебіторської заборгованності клієнтів, щомісяца звіряння актів взаєморозрахунків, ведення первинної документації, робота в 1С 8.2 Бухгалтерія, УТП, складання прайс-листів.

Керівник філіалу

from 08.2016 to 12.2016 (4 months)
ТОВ «КТ - Україна», Запоріжжя (Оптова та роздрібна торгівля буд.матеріалами)

Керування роботою філіалу у м.Запоріжжя та віддаленими філіалами у м.Дніпро та м.Кривий Ріг. Командировки на всі філіали. Керування роботою операторів по супроводу продажів, операторів сервісу, кассирів, робітників складу та водіїв, пошук та підбір персоналу по резюме, проведення співбесід, навчання операторів ПК та кассирів, підготовка та проведення інкасації, контроль ведення первинної документації, контроль грошового обігу філіалу, ведення дебіторської заборгованності клієнтів, звіряння актів взаєморозрахунків із проблематичними клієнтами, контроль ТМЦ філіалів, замовлення нової техніки та меблів у офіс, підготовка на участь у проведенні виїздних промо-акцій та зустрічей партнерів.

Оператор ПК

from 06.2015 to 08.2016 (1 year 2 months)
ТОВ «КТ - Україна», Харків (Оптова та роздрібна торгівля буд.матеріалами)

Супроводження менеджерів з продажу м.Харкова та м.Суми, що знаходилися «в полях», консультація клієнтів, продаж товарів клієнтам В2В, ведення первинної документації, дебіторської заборгованності, щомісяца звіряння та підписання актів взаєморозрахунків, складання ТТН для водіїв, контроль за необхідною для роботи оргтехнікою та замовлення у офіс води, чаю та кофе для клієнтів, відстеження актуальних товарів и цін на виставочних стендах, участь у виїздних промо-акціях для клієнтів.

Адміністратор

from 03.2015 to 06.2015 (3 months)
Megastom, Харків (Зуботехнічна лабораторія)

Прийом замовлень від стоматологічних кабінетів та клінік у телефонному режимі по м.Харкову, складання маршрутних листів для курьєрів, розподіл завдань між працівниками лабораторії, контроль дотримання строків виконання, замовлення всіх необхідних матеріалів по спеціалізованним магазинам.

Керівник колл-центру

from 05.2014 to 03.2015 (10 months)
Башпромторг, Харків (Роздрібна торгівля парниками на територіях Ураїни, РФ, Білорусі та Казахстану.)

Контроль за роботою колл-центру, складання графіку роботи працівників, прослуховування дзвінків на предмет дотримки працівниками робочих скриптів, складання звітів, допомога за необхідності про прийому вхідних дзвінків та обробці корзини замовлень, контроль за актуальністю інформації на сайті для різних країн, відправка номерів ТТН клієнтам України.

Супервайзер

from 09.2013 to 05.2014 (8 months)
МОБІЛЛАК, Харків (Роздрібна торгівля)

Навчання нових працівників колл-центру, складання графіку роботи, контроль за виконаннях планів, розмовних скриптів, дотримання робочого розпорядку, прослуховування дзвінків, складання статистики по роботі працівників.

Оператор колл-центру

from 09.2011 to 09.2013 (2 years)
МОБІЛЛАК, Харків (Роздрібна торгівля)

Прийом вхідних дзвінків, обробка замовлень у корзині сайту, консультація клієнтів по товарам сайту, робота в онлан чаті сайту.

Education

Харківська Національна Академія Міського Господарства

Електропостачання та освітлення міст, електротехнічні системи електропостачання, Харків
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)

Магістр

Additional education and certificates

Курси «Управління персоналом» на базі фірми «КТ Україна»

2016, 5 місяців

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Adobe Photoshop Google Adobe

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

References

  • Горбенко Владлєна Орестівна

    Горбенко Владлєна Орестівна

    Старший логіст, ТОВ «Променергоізол»

    Contact details are hidden
  • Котельникова Аліна Юріївна

    Котельникова Аліна Юріївна

    Керівник підрозділу, MiLiLook

    Contact details are hidden

Additional information

Швидко навчаюся новому, легко знаходжу підхід до людей, перфекціоніст, тому дуже вимоглива щодо якості виконання власної роботи. Маю досвід роботи менеджера колл-центру відомого інтернет-магазину, супервайзора колл-центру, адміністратора зуботехнічної лабораторії, керівника філіалу будівельної комнанії (в тому числі проведення співбесід, пошук нових співробітників), оператора 1С, контент-менеджера інтернет-магазину дитячого одягу.
На даний момент знаходжуся у декретній відпустці, дитині 1,4 роки, але маю на протязі дня деякий вільний час. Тому шукаю дистанційну роботу з не фіксованим робочим днем, тайм-менеджмент налагоджений, тому всю роботу зобов‘язуюся виконувати у необхідні строки.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: