Resume from April 24, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6188093

Менеджер проекта, технолог, інтерфейс-координатор

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер по технології і трубної обв'язки, Інтерфейс Координатор по роботі з іноземними Підрядниками, Інженер Проекту (Project Engineer, Deputy Project Manager)

from 10.2012 to 12.2019 (7 years 2 months)
LUKOIL Uzbekistan Operating Company, Ташкент (Видобуток нафти і газу)

Координація всіх актуальних видів і обсягів робіт Підрядників і інженерних спеціальностей між собою зі сторони Замовника, адміністрування та контроль Проекту.
Досвід виконання усіх життевих фаз проектів (Ініціалювання, Вибір, Визначення та Впровадження) починаючи зі сбору вихідних данних та об’єму робіт для проектування/інжинірингу та закінчуючи участю у процесах виготовлення, постачання, будівництва та монтажу, пуско-налаштовувальніх робіт, пуску та обслуговування нафтогазових родовищ та заводів.
-Навички роботи та знання основних положень IPMT LEP (Інтегрованая Команда Управління Проектами згідно Інженерних Практик ЛУКОЙЛ) такі, як: Інженерний план управління, Процедур Попередньої кваліфікації Підрядників, Процедура Визначення Технологічніих Основ Проекту, Основи Проектування Інженерних і Загальнопроектних Суб-процесів Основи Проектування, Керівні Принципи до Вимог Управління Підрядниками, процедури HAZID/HAZOP.
- Навички роботи та зннання Кращих Практик (Best Practices) для провідних дисциплін: Технологія, Механіка, Трубопроводи, Будівництво, а також світові практики Пуско-Налогоджуванних Робіт (ПНР/Commissioning), введення в експлуатацію, Управління Змінами (Management of Change).
- Участь у роозробці Інженерних Практик ЛУКОЙЛ (LEP) у капітальних проектах. Бізнес-аналіз структури Проекту та визначення взаємодій Департаментів Компанії і описання ії ролей і відповідальностей у межах реалізації Проекту.
- Участь у експериментальній команді по застосуванюю практик Project Management Professional (PMP/PMI) у нафтогазових проектах (розробка SKOLKOVO), адаптація основних засад PMP у роботі структур та підрозділів Оператора; взаємодія та ієрархічне дерево залежностей прийняття рішень із Головною Компанією (Lukoil International, Dubai, UAE).
- Робота з SAP та невеликими прямим Контрактами (оцінка техрішень третьою стороною, запчастини та екстренні закупки для виконання оперативної діяльності.
-Участь у ключових інженерних заходах від фази визначення (Pre-FEED) до виконання фази (Робоча документація).
- Підтримка Вищого Менеджменту у технічних питаннях
Проекти ЛУОК (Лукойл)
10.15 - 12.19 - Проект розробки Гиссарского родовища (1 млрд $) УКПГ, УППГ, 6 ГСП, кущові свердловини) - Підрядник KNM (KL, Malaysia) / Enter Engineering (Узбекистан), РосгазІнжініріг (Росія); (родовища Джаркудук, Адамташ, Гумбулак та Янгі-Кізілачі)
12.14 - 10.15 - Ранній Газ Кандим (2 УППГ), Північні Шади і Кувачі Алат ($ 380 млн.), Перша черга. Підрядник - HYINDAI Engineering Company (П Корея), Enter Engineering.
09.12 - 12.14 - ДКС «Хаузак» ($ 130 млн.), Підрядник - KNM (Kuala Lumpur, Malaysia, ІнжГео (Росія), ERIELL Group (Узбекистан)
Тендери: 06.15–02.17 – 2 ДКС Кувачі-Алат та Північні Шади (проекти on hold до 2021).

Менеджер Департаменту «Виробництво енергії», відділ нафти і газу

from 05.2012 to 10.2012 (5 months)
SIEMENS, Київ (Виробництво нафтогазового обладнання)

Підбір нафтогазового обладнання (Газові турбіни для ПГУ, ГПА, Парові турбіни, Компресорне устаткування, мобільні дожимні компресорні установки, рішення для нафтогазового сектора. Представлення продукції компанії основним нафтогазовим компаніям України, підготовка та участь в тендерах, співпраця з заводами-виробниками Сіменс, EPC підрядниками. Надання Технічних та Комерційних пропозицій, проведення переговорів про постачання великого нафтогазового обладнання.
Участь в наступних проектах:
•ДП «Укртрансгаз» (НАК «Нафтогаз»): КС Бар, КС Ананьїв, КС Тальне - підбір ГПА, надання Технічного і Комерційного пропозицій, переговори щодо фінансування проекту німецькою компанією за підтримки ДойчеБанк (фінансування КС Бар схвалено Мін. Палива та енергетики) в рамках програми реконструкції ГТС України
•ВАТ «Укрнафта», ВАТ «Укргазвидобування»: розробка програми впровадження мобільних компресорних установок для підняття гирлового тиску свердловин на родовищах даних Операторів
•ВАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» (ККПК) - організація пуско-налагоджувальних робіт ПГУ
•ВАТ «Кримський Содовий» завод (структура OstChem Holding AG) - організація доставки та митного очищення газових турбін для ПГУ

Провідний інженер-технолог, пайпінг

from 05.2010 to 05.2012 (2 years)
KGNT, Київ (Проектування нафтогазопромислових об'єктів)

Проектування за міжнародними нормами в 3D в програмі Plant 3D, міцності і технологічні розрахунки, підготовка тендерної документації, вирішення технічних питань у процесі проектування з іноземними замовниками (Китай і Казахстан), пошук необхідного обладнання, перевірка розрахунків і комплектності технічної документації, узгодження рішень і креслень із суміжними частинами проекту, що знаходяться в різних країнах, робота з зауваженнями експертизи, авторський нагляд і т.д. Управління процесом розробки документації та координація частин проекту, складання пояснювальних записок, виконання частин проектів англійською мовою. Контроль виконання та якості робіт, координація роботи підрядників і проектних організацій, робота з Замовником (казахстансько-китайський ТОО "Asian Gas Pipeline (AGP) ".
Розробка проектної документації, здійснення авторського нагляду, робота з Замовниками на наступних об'єктах:
•Робочий проект компресорної станції КС-2 і КС-7 (Казахстан);
•Концепція будівництва надземних об'єктів Свірідівского і Мехедівсько-Голотовщинського газоконденсатного родовища (Полтавська область, Україна);
•Робочий проект теплової ізоляції обладнання і трубопроводів газопереробного заводу Кеймір і заводу Акпатлавук (Туркменістан);
•Робочий проект насосних блоків, розроблених для компресорних станцій Багтиярлик і Довлетабад (Туркменістан);
•Реконструкція систем вимірювання газу на газорозподільних станціях УМГ «Черкаситрансгаз» (загальною чисельністю 22 ГРС)
•Тендерна документація проекту КС «Макат» (Казахстан)
•Тендерна документація проекту третьої нитки газопроводу Казахстан-Китай
•Тендерна документація проекту МГ Захід-Північ-Центр (Казахстан)

Провідний інженер-технолог, пайпінг

from 05.2008 to 05.2010 (2 years)
Укренергогазпроект, Київ (Проектування нафтогазових об'єктів)

Підготовка тендерної документації, вирішення технічних питань у процесі проектування, пошук необхідного обладнання, перевірка розрахунків і комплектності технічної документації, узгодження рішень і креслень із суміжними частинами проекту. Організація роботи фахівців, складання пояснювальних записок. Робота з зауваженнями експертизи, контроль виконання і якості робіт, координація роботи підрядників і проектних організацій, робота з Замовником (ВАТ «Газпром»).
Розробка проектної документації, здійснення авторського нагляду, робота з Замовниками на наступних об'єктах:
•Реконструкція КС Агризская і КС Ординська (Пермьтрансгаз, Росія)
•Реконструкція КС Гремячінск і КС Кунгурская (Газпромтрансгаз-Чайковський, Росія)
•Реконструкція КС Надим (Надимгазпром, Росія)
•Реконструкція ДКС Олексіївська (Краснодарський край, Росія)

Провідний інженер-технолог, пайпінг

from 08.2003 to 05.2008 (4 years 9 months)
ВНІПІТРАНСГАЗ, Київ (Проектування нафтогазових об'єктів)

Проектування об'єктів нафтогазового сектора, робота з зауваженнями експертизи, Розробка і складання технологічних схем, проведення технологічних розрахунків (GasCondOil, Hysys), листування з заводами-ізготвітелямі і замовниками (Україна, Росія), контроль виконання і якості робіт, підготовка тендерної документації, пошук необхідного обладнання, розробка графіків виконання робіт (SpiderProject).
Розробка та виконання проектної документації об'єктів нафтогазового сектора (Підземні сховища газу, Компресорні станції,, креслень, інженерних розрахунків, робота з нормативами нафтогазової промисловості, узгодження із суміжниками, робота з Замовником і Підрядником, робота з базою даних обладнання.
Розробка проектної документації, здійснення авторського нагляду, робота з Замовниками на наступних об'єктах:
•Касимівське підземне сховище газу (4-а черга розширення) (замовник ТОВ «Мострансгаз»)
•Реконструкція III черги (ГСП-4,5,6,7) Касимовского ПСГ (замовник ТОВ «Мострансгаз»)
•Реконструкція Калузького ПСГ (замовник ТОВ «Мострансгаз»)
•Реконструкція Совхозного ПСГ (Росія)
•Реконструкція Пролетарського ПСГ (Україна)
•Реконструкція Угерського ПСГ (Україна)
•Реконструкція Більче-Волицьке-Угерського ПСГ (Україна)
•Реконструкція КС Опорна цех №4 (Казахстан)
•Тендер на проектування КС в Малайзії
•Тендер на проектування ГПЗ в Омані
•АГНКС

Education

Івано-Франківський національний університет нафти і газу

Факультет: Економічний; Спеціальність: Економіка підприємства (нафтогазова промисловість), Івано-Франківськ
Higher, from 2004 to 2005 (6 months)

Інститут післядипломної освіти ІФНТУНГ

Івано-Франківський національний університет нафти і газу

Факультет: Механічний; Спеціальність: Нафтогазове обладнання, Івано-Франківськ
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 10 months)

Additional education and certificates

Project Management Professional - PMP/PMI

2019

English Language Institute, Queens College, Advance, 6 level, New York, USA

2018

Knowledge and skills

MS Office MS Project Ability to analyze Adobe InDesign Management skills Управлінські навички Primavera Design Autodesk Inventor Проєктування Побудова графіків Construction works ISO Navisworks Stress testing АС-4 АС-4 ПВР Моделювання ПВР

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Високомотивований, мультидисциплінарний Менеджер та Інженер, орієнтований на досягнення кінцевих результатів.
16 річний досвід робіт в сферах проектування / інжинірингу, будівництва, постачання, адміністрування проектів в структурах Замовника, проектних організацій та EPC підрядників. Закупівлі (технічна експертиза, підтвердження сортаменту, тести FAT & SAT); виготовленні блочно-модульного обладнання; інсталяційні роботи та забезпечення технічної складової; пуско-налагоджувальні роботи і адаптацією РД під них.
Координація всіх актуальних видів і обсягів робіт Підрядників і інженерних спеціальностей між собою зі сторони Замовника, адміністрування та контроль Проекту.
Мультидисциплінарна роль в супроводі Капітальних проектів з боку Департаменту Проектування Замовника з дисциплін Технологія, Пайпінг, Механіка, Будівельна частина, а також участь на заводських і польових випробуваннях обладнання від вище зазначених дисциплін.
Контроль виконання проектних та закупівельних робіт Підрядниками і Субпідрядниками в мульти національних колективах (Малайзія, Південна Корея), координація проектних робіт між усіма учасниками. Контроль виконання обсягів проектних робіт по фазах закриття згідно контрактних зобов’язень (Контрактна діяльність і виконання технічних вимог) з прив'язкою до MDR (Master Documents Register).
Участь у ключових інженерних заходах від фази визначення (Pre-FEED) до виконання фази (Робоча документація), такі як попереднє техніко-економічне обґрунтування та відбір технологій, Огляд доцільності кроків удівництва та конструктивних особливостей, Огляд 3D-моделі та фіксація на 30, 60, 90%, 3D «як побудовано» (as-buillt); фіксація завершенних етапів та заморожування Основи Проектування (Basis of Design) та схем P&ID; розгляд Довгострокових позиції на закуп (Long Term Items PO); підтримка будівництва починаючи з раннішніх робіт; визначення та заморожування обсягу робіт та цілей проекту; управління ефективною та дієвою моделью передачі від початкових стадій проектування до робочої документації «у реалізацію робіт» на будівельному майданчику; моніторінг основних вимог Охорони Праці та Безпеки (HSE) у процесі реалізації Проекту, огляд змін та їх фіксація (Change Log); нагляд та отримання розуміння чі Підрядники повністю розуміють вимоги Заказчика (ЛУКОЙЛ), діючи в рамках Контрактів стандарти, практики та реалізуюють Плану Забезпечення Проекту (Project Assurance Plan); моніторингу та аудит процесів та систем управління Проектом та Субконтрактами зі стороні Підрядника; урахування попередніх уроків проектів (Lessons Learned)
Участь у Адмініструванні Проекту (Planning Management), в розгляді основних віх проектних робіт і зріз у часі, участь в координації і вивантаженні S-кривої із звіркою з початковою базою WBS. Підгонка обсягів виконання проектної документації відповідно до потреб будівельної Команди (Construction Team) і положенням Будівельного Контракту, а також етапам інсталяції і ПНР основного Технологічного обладнання відповідно до План-графіків.
Участь в Тендерах, знання тендерних процедур та контрактних складових, обсягах Техніко-комерційних Пропозицій, а також Контрактна діяльність супроводу Тендерного Процесу, підготовка технічної частини (Книга 4) Тендерної документації, консультування юридичного відділу щодо обсягів і графіків вказуються в Додатках до Договорів.
Претензійна діяльність згідно з контрактними умовами (Акти Претензій, Субконтракти підрядників на усунення дефектів і невідповідностей, організація третьої сторони / Технічного експерта в спірних моментах і тд).
Організація офісів польового проектування і налагодження роботи на будівельному майданчику, документообіг та виконавча документація. Розрахунок людино-годин, обсягів і План графіків виконуваних робіт, оцінка етапів, закриття оплат згідно з виконаними обсягами відповідно до контрактними вимогами (підгонка Робочої документації до мінімальних за необхідними обсягами).
Застосування різноманітних методик контролю прогресу виконання Проекту відповідно до проектних графіків – Waterfall та Agile (проектування, постачання і будівельні роботи), виявлення «пляшкових шийок» і блокування майбутніх відставань.
Формування щотижневих і щомісячних звітів про виконані обсягів робіт, актуалізація даних звітів і ведення даних в Microsoft Project, Primavera, а також вивантаження прогрессов з Navisworks Manage безпосередньо з 3D моделі.
Знання міжнародних нормативних вимог, документів і інженерних практик, таких як API / ASME / ASTM / NACE, NORSOK, Shell, Saudi Aramco, Petronas regulative, ГОСТ, ВРД, ПБ, РД, СТО Газпром, LUKOIL Technical Requirements and Procedures,

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: