Катерина
Адміністратор ресторану, 30 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 25 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6207648
Work experience
Адміністратор ресторану
from 02.2023 to now
(1 year 3 months)
Osama Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер кафе
from 01.2021 to 03.2023
(2 years 2 months)
Суши Мастер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки менеджера ресторану входять :
Приймання замовлень згідно касової дисципліни ;
Контроль якості та збирання замовлень;
Контроль вчасно замовленої продукції до ресторану та приймання товарів;
Контроль вчасно доставлених замовлень до гостей ;
Внесення накладних;
Контроль чистоти ресторану та заповнення відповідних журналів ;
Проведення щомісячної інвентаризації ;
Навчання нових співробітників аналогічної посади ;
Зведення касової зміни;
Відкриття та закриття ресторану ;
Работа за програмою Jetti або Айко;
Вирішення конфліктних ситуацій ;.
В данній компанії я дійшла до старшого менеджера ресторану, паралельно навчаючись на посаду "керуючої декількох ресторанів".
Кухар ( сушист )
from 08.2020 to 11.2020
(3 months)
Альянс Групп, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки кухаря входять:
- приготування страв по технологічним картам та за основним меню;
- дотримання санітарних норм;
- ведення документації щодо використаних продуктів та норм санітарії;
- контроль термінів зберігання продукції в холодильних камерах;
- контроль наявності продукції;
- вчасне приготування страв;
- контроль чистоти робочого місця та правильного зберігання продукції.
Статист
from 12.2019 to 05.2020
(5 months)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки статиста входило:
- робота в програмі 1С ( списання та замовлення продукції, проведення накладних);
- прийняття, переведення та звільнення працівників;
- наприкінці місяця проведення інвентаризації в програмі 1С;
- контроль мед. книг, фактично відпрацьованих годин працівників, форми працівників;
- робота з відгуками.
Касир
from 10.2018 to 12.2019
(1 year 2 months)
ТОВ Salateira, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В обов'язки касира входило:
- знання касової дисципліни;
- навчання нових працівників;
- допомога у виборі став;
- допомога в час пік на інших позиціях ( приготування страв);
- врегулювання конфліктних ситуацій ( якщо адміністратора немає на місці);
- контроль термінів придатності продукції;
- якщо вечірня зміна, закриття ( замивання ресторану);
- знання меню;
- якщо відкриття ресторану, накриття вітрини та підготовка до часу пік.
Офіціант
from 06.2017 to 08.2017
(2 months)
Mister Ket, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Неофіційне превлаштування.
В обов'язки офіціанта входило:
- обслуговування та підбір страв для гостей;
- врегулювання конфліктних ситуацій (якщо виникають);
- своєчасний виніс страв гостям;
- знання меню;
- розрахунок гостей;
- зустріч гостей.
Education
Національний університет біоресурсів та природокористування України
Харчові технології та управління якістю продукції АПК (ТПМ), Киев
Higher, from 2020 to 2021 (1 year 3 months)
Національний Університет Біоресурсів та Природокористування України
Харчові технології та управління якістю АПК, Київ
Unfinished higher, from 2016 to 2020 (4 years)
Knowledge and skills
Additional information
Бажання працювати в компанії в якій можна развиватись як в особистому плані так і в професійному.
Similar candidates
Менеджер кафе
20000 UAH, Kyiv, Brovary
Менеджер ресторану
Kyiv
Адміністратор ресторану
30000 UAH, Kyiv