Віталій
Керуючий ресторану, 50 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 34 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6211648
Work experience
Адміністратор ресторану
from 04.2023 to now
(1 year 1 month)
Town Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль роботи персонала зала, контроль роботи лінійного персоналу, контроль чистоти в закладі, контроль видачі готових страв і напоїв, прийом банкетів, складання банкетного меню, прийом резервів, вирішення конфліктних проблем з гостями, прийом та звільнення персонала, контроль медичного огляду персонала, замовлення хоз. товарів, інвентерізації посуду та хоз. продукції, знання касової дисципліни та розрахунок гостей, вирішення технічних несправностей на підприємстві. Підготовка та веденя графіків департаментів закладу. Підготування планів продажу( денних, місячних). Нарахування та видача заробітної платні. Розробка мотиваційної програми для персоналу.
Менеджер з продажу
from 09.2020 to 02.2022
(1 year 5 months)
Bauer, Київ (Роздрібна торгівля)
Успішна презентація та продаж товарів компанії. Займав постійно місце в ТОП 5 менеджерів по Україні.
Офіціант
from 06.2020 to 08.2020
(2 months)
Osocor Residence, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
from 04.2016 to 03.2022
(5 years 11 months)
ТОВ «Рест-Арт» Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль роботи персонала зала, контроль роботи лінійного персоналу, контроль чистоти в закладі, контроль видачі готових страв і напоїв, прийом банкетів, складання банкетного меню, прийом резервів, вирішення конфліктних проблем з гостями, прийом та звільнення персонала, контроль медичного огляду персонала, замовлення хоз. товарів, інвентерізації посуду та хоз. продукції, знання касової дисципліни та розрахунок гостей, вирішення технічних несправностей на підприємстві. Підготовка та веденя графіків департаментів закладу. Підготування планів продажу( денних, місячних). Нарахування та видача заробітної платні. Розробка мотиваційної програми для персоналу.
Офіціант
from 10.2014 to 03.2016
(1 year 5 months)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
from 05.2012 to 10.2014
(2 years 5 months)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Черкаський Державний технологічний Університет
Будівельний, Черкаси
Unfinished higher, from 2007 to 2010 (2 years 8 months)
Промисловий і цивільний будівник.
Knowledge and skills
Additional information
спеціаліст в професіях офіціант та бармен, здобув посаду менеджера, та успішно освоїв її.
Якості: стресостійкість, висока працездатність, націленість на результат, організованість, прагнення до вдосконалення.
Цілі: Подальший розвиток та самореалізація з гідною заробітною платою.
Similar candidates
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, виробництвом
Kyiv
Керуюча, менеджер, адміністратор ресторану
Kyiv
Керуючий рестораном
80000 UAH, Kyiv
Директор ресторана
45000 UAH, Kyiv
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 UAH, Kyiv, Ivano-Frankivsk
,
more 5 cities
Директор ресторану
40000 UAH, Kyiv