Resume from April 30, 2024 PRO

Mykola

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Morshyn, Other countries, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник ресторану

from 09.2023 to 01.2024 (4 months)
Осоння Карпати, Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану (Шеф-Кухар)

from 08.2023 to 10.2023 (2 months)
Стажування в кращих Готельно-Ресторанних копмлесах Буковеля, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Співзaсновник

from 06.2019 to 02.2022 (2 years 8 months)
Mood Street Food, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар-Керівник Ресторану

from 06.2019 to 07.2023 (4 years 1 month)
ГТК Озеро Віта, Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном- Шеф-кухар

from 02.2018 to 05.2019 (1 year 3 months)
Стажування в різних компаніях, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 04.2017 to 09.2017 (5 months)
піцерія FESTA яремча, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 09.2016 to 03.2017 (6 months)
Нічний клуб Малевич, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

організація роботи кухні
керування штатом більше 20 осіб
організація фуршетів до 2000 гостей

Кухар

from 10.2015 to 08.2016 (10 months)
Zakopane Poland, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар уніврал

Кухар

from 05.2015 to 09.2015 (4 months)
Фелічіта Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота

Кухар

from 05.2014 to 03.2015 (10 months)
San-Remo, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

кухар універсал

Кухар

from 05.2011 to 09.2013 (2 years 4 months)
Парк-Готель, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

Education

НУХТ

Харчові технології-Харчові технології та інженерія, Київ
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

Additional education and certificates

майстер клас від Вячеслав Купар професвйного шеф-кухаря майстра японської кухні, Нобу Матсухіса (19-20.04.11) Nipponia

6

Бізнес-тренінг шеф-кухаря Олександра Йорца

6

● Тренінги на теми: аналіз продажів та планування замовлень; основи HR-знань;

6

Університет ресторанного бизнеса WelcomePro, "Курс для сильного керуючого"

6

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Mozilla Firefox Управлінські навички Продаж 1С ЗУП Адміністрування Poster Ведення звітності 1С:Торгівля і склад 1С:Управління торгівлею Електронна звітність xPOS Нарахування зарплати Барна справа Express КАМИН Упрваління штатом більше 20 працівників Проектування куконь Підбір та закупівля обладнання Організація корпоративів-заходів чисельністю 2000 гостей Досвід роботи Офіціант

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — above average

Additional information

- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарного знаряддя
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаєморозуміння,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;
- Аналіз обладнання-інвентаря кухні.Доопрацювання логістики кухні
- Організація закупівель та робота з постачальниками.
- Введення сезонних пропозицій.
- Постійний контроль якості страв

-. налагодження логістики та доведення до автоматизму всіх виробничих процесів на кухні;
-. полегшення задач кухарів за рахунок оптимізованої роботи з напівфабрикатами;
-. проведення значної творчої роботи з метою надання стравам вишуканості та естетичної привабливості;
-. налагодження комфортних та здорових стосунків у колективі;
-. введення прозорої та зрозумілої системи обліку сировини
Управління штатом більше 60 співробітників..

Керуючий Ресторану

Управління персоналом (регламенти роботи, чек-листи, формування системи мотивації,
складання робочих графіків та табелювання), навчання та контроль знань персоналу
(атестації, моніторинг, тренінги, ранкові та вечірні брифінги), планування та оновлення
меню (основні, сезонні та тематичні позиціі), аналіз продажів, планування бюджету,
контроль інвентаризацій по бару та кухні, отримання зворотнього зв’язку від гостей та
обробка даних, контроль цінової політики та встановлення цін, контроль закупівель по
бару та кухні, контроль роботи з постачальниками (договір, ціни, якість отриманої
продукції). Організація бенкетів, фуршетів, кава-брейків та кейтерингу.
Організація роботи та ефективної взаємодії структурних підрозділів.
Формування позитивного відношення працівників до обовязків та будування
взаємовідносин шляхом організаціі командотворчих заходів.
Структурування підприємства
Оптимізація процесів
Аналіз поточної роботи ситуації та планування розвитку
Аналіз продажів
Оптимізація витрат та бюджетування
Розробка та впровадження посадових інструкцій та систем мотивації для персоналу на всіх рівнях
Підбір, адаптація та навчання співробітників
Розробка, контроль та аналіз планів продажів
Аналіз діяльності конкурентів
Розробка та проведення тренінгів

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: