Resume from May 13, 2024 PRO

Ольга

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 10.2023 to 04.2024 (6 months)
Еко, Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль роботи та ведення бухгалтерського обліку підприємства на загальній системі оподаткування (офіс великих платників). Контроль роботи усіх ділянок бухгалтерії:
- Контроль за документообігом, дотриманням порядку оформлення та подання до обліку первинних документів;.
- Облік та контроль кредиторської та дебіторської заборгованості;
- Контроль списання протермінованой Д-т та К-т заборгованності;
- Контроль статей рахунків доходів та витрат підприємства;
- Робота з нерезидентами по послугам;
- Перевірка та аналіз рахунків по ОСВ;
- Нарахування та аналіз РСЗ.
- Формування Декларації з прибутку та Фінансової звітності згідно норм МСФО. Формування статистичної звітності;
- Перевірка договорів з контрагентами на наявність фінансових та податкових ризиків;.
Досвід у керівництві відділом із 10-ти бухгалтерів.

Головний бухгалтер

from 01.2023 to 09.2023 (8 months)
ПП "Самсоне", Київ (Роздрібна торгівля)

Організація роботи та ведення бухгалтерського обліку підприємства на загальній системі оподаткування, та 3-х ФОП 3-тя група. Забезпечення контролю над дотриманням порядку оформлення первинних облікових документів; Контроль складського програмного забезпечення та його взаємодії із програмою 1С бухгалтерія 8,3. Контроль касової дисципліни підприємства (понад 50 кас РРО). Облік кредиторської та дебіторської заборгованості. Податкове адміністрування, та податкова оптимізація. Складання Декларації ПДВ, Декларації з акцизу, Декларації з прибутку, Фінансової звітності. Забезпечення: своєчасного перерахування платежів постачальникам, податків і зборів, страхових внесків у державні та соціальні фонди. Контроль за правильностью розрахунків з оплати праці працівників. Контроль обліку розрахунків із заробітної плати (понад 150 осіб). звіти у держівні фонди та статистику. Облік основних засобів, МНМА. матеріалів, проведення інвентарізацій. Робота з договорами оренди приміщень, контроль за розрахунками по орендній платні та комунальних послуг. Розрахунок маркетингових послуг по договорам маркетингу. Контроль доходів та витрат підприємства.Контроль роботи усіх ділянок бухгалтерії.

Головний бухгалтер

from 06.2015 to 05.2022 (6 years 11 months)
ТОВ "Легіон 2015" мережа супермаркетів "Пчілка Маркет", Київ (Роздрібна торгівля)

Організація роботи з постановки та ведення бухгалтерського обліку підприємства з початку її роботи. Організація роботи з ведення регістрів бухгалтерського обліку. Формування облікової політики підприємства Забезпечення контролю над дотриманням порядку оформлення первинних облікових документів; Контроль роботи усіх ділянок бухгалтерії. Контроль за введення в дію складського програмного забезпечення та його взаємодії із програмою 1С бухгалтерія 8,3. Контроль касової дисципліни підприємства (понад 100 кас РРО).Облік кредиторської та дебіторської заборгованості. Податкове адміністрування, та податкова оптимізація. Складання Декларації ПДВ, Декларації з акцизу, Декларації з прибутку, фінансової звітності. Контроль доходів та витрат підприємства. Забезпечення: своєчасного перерахування податків і зборів, страхових внесків у державні та соціальні фонди, контроль за витрачанням фонду оплати праці, організації та правильності розрахунків з оплати праці працівників. Контроль обліку розрахунків із заробітної плати (понад 700 осіб). звіти у держівні фонди та статистику. Облік основних засобів, МНМА. матеріалів, проведення інвентарізацій. Досвід у проходженні податкових перевірок. Досвід у керівництві відділом із 30-ти бухгалтерів.

Заступник головного бухгалтера

from 07.2006 to 10.2014 (8 years 3 months)
ТОВ"Торгівельний Будинок "Кенді" ДП "Кондитерська корпорація "Рошен", Донецьк (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль витрат підприємства. Бухгалтер - матеріаліст, облік основних засобів, МНМА, НМА, облік ПММ, запчастин, матеріалів, облік послуг (податковий кредит), облік заробітної плати (нарахування відпускних, лікарняних, звіти статистики, персоніфікація, 1-ДФ), облік розрахунків із постачальниками ( своєчасність надходження документів до бухгалтерії, реєстрація податкових накладних у реєстрі,контроль податкового кредиту), поточна робота з документами, кадровий облік, діловодство, перевірка касової дисципліни, авансові звіти (матеріали, послуги. відрядження). Допомога головному бухгалтеру у складанні податкової звітності (пдв, податковий кредит, складання фінансової звітності підприємства, щомісячні звіти до вищестоящої організації). Тимчасове заміщення головного бухгалтера.

Бухгалтер із заробітної плати

from 08.1990 to 09.2004 (14 years 1 month)
Харцизське ГорПО, Іловайськ (Роздрібна торгівля)

Облік та нарахування заробітної плати співробітникам (понад 450 осіб)

Education

Полтавський університет економіки і торгівлі

Бухгалтерський облік та аудит, Полтава
Higher, from 1992 to 1994 (2 years)

Донецький економіко-правовий кооперативний технікум

Бухгалтерський облік та аудит, Донецьк
Specialized secondary, from 1987 to 1990 (3 years)

Knowledge and skills

M.E.Doc MS Office Користувач Internet 1С:Бухгалтерія Windows Бухгалтер з обліку основних засобів, матеріалів Инспектор отдела кадров Постановка бухгалтерського обліку Оптимізація обліку Сумлінність

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: