Resume from May 2, 2024 PRO

Олександр

Бар-менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф бармен

from 06.2023 to now (11 months)
GALLERIST, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший бармен

from 01.2023 to 10.2023 (9 months)
Китайський Привіт, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 06.2022 to 09.2023 (1 year 3 months)
Tita Family house, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

from 03.2022 to 05.2022 (2 months)
Cafe Arlette, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за робочим місцем, створення нового меню ( запуск нових алкогольних та безалкогольних напоїв, напівфабрикатів, інфюзів , удосконалення кавових напоїв, оновлення міцної групи алкоголю тощо ) Пророка, тренінги ,дегустація та навчання персоналу; надання технічних карт бухгалтеру, калькуляції бармену та опис офіціанту

Бар менеджер

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
Chicagos bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з початку: розробка барного меню , алкогольних та безалкогольних авторських напоїв, підбірка та навчання персоналу бару, введення калькуляційних карт, підбір постачальників та ін

Шеф бармен

from 05.2021 to 08.2021 (3 months)
Pablo Escobar, Одеса (бари)

-Розробка та введення рецептури коктейльної карти в меню під концепцію закладу (надання технічних карт бухгалтеру та бармену)
-Введення в меню асортимент алкогольної та б/а продукції (аперитиви, міцний алкоголь,винна карта,соки,вода та ін.)
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Робота з барменами по напоях, відпрацювання нових і введених раніше напоїв, відпрацювання техніки приготування і подачі

Бренд бармен

from 09.2019 to 07.2021 (1 year 10 months)
мережа ресторанів Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва мережі ресторанів. Маркетинг, зустрічі з постачальниками,запуск акцій ,новинок , оновлення посезонного меню мережі ресторанів. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.

Шеф бармен

from 02.2019 to now (5 years 3 months)
Gemini Roastery, Київ (бар, ресторан)

Досвід розробки технологічних карт, приготування гарячих/холодних напоїв,коктейлів, досвід навчання/наставництва. Забезбечення розробки навчальних матеріалів для персоналу, розробка меню та технологічних карт, забезпечення вводу новинок у виробництво.

Бар менеджер

from 08.2018 to 05.2019 (9 months)
бар DeBosh, Київ (бари)

Запуск закладу під ключ:
-Проробка та надання технічних карт напівфабрикатів (створення відповідних до коктейлів та лимонадів натурального виробництва пюре,джемів,кордіалів,інфюзів).
-Підбір постачальників брендової алкогольної та б/а продукції (заключення договорів,отримання скидок та необхідного обладнання)
-Проектування розміщення барного обладнання.
- налагодження робочого процесу(контроль роботи барменів та барбеків,контроль віддачі якості напоїв, контроль закупівлі барної продукції, тощо)
-Заходи: підготовка бару до проведення заходів (жива музика, стенд ап, DJ, ін), організація можливих частувань (Welkom Drink), контроль роботи бару, помощ в роботі за баром

Бармен

from 06.2017 to 02.2020 (2 years 8 months)
THE BAR, Київ (бары)

Бармен

from 06.2014 to 06.2017 (3 years)
THE Cake , THE BURGER, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

from 04.2010 to 08.2012 (2 years 4 months)
T.G.I. Friday's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ХГУ

ІПІС, Херсон
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Інститут Історії,психології то соціології
Кафедра історії та правознавства

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — above average

Additional information

Створюю цікаві проекти, маю досвід розробки алкогольного та безалкогольного барного меню, з авторським там автентичним інтересом. Радий співпраці та нових цікавих створень🙃

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: