Resume from May 3, 2024 PRO

Юлія

Дизайнер-поліграфіст, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Zviahel
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Дизайнер

from 07.2016 to 08.2018 (2 years 1 month)
Газета "Час Плюс", Новоград-Волинський (ЗМІ, поліграфія)

Пройшла шлях від дизайнера на підміні, до основного дизайнера. Випускала три тижневики за три дні:"Ємільчинські Факти", "Баранівські Факти", "Час Плюс". Потім запропонували роботу з кращими умовами

Оператор комп'ютерної верстки

from 02.2007 to 05.2022 (15 years 3 months)
ТОВ "Газета "Звягель", Новоград-Волинський (ЗМІ, поліграфія)

Починала працювати оператором комп'юрної верстки ще коли була студенткою третього курсу. Спершу в періоди відпусток основних працівників, через рік отримала постійне місце роботи. Згодом отримала посаду фахівця комп'ютерного дизайну.

З жовтня 2018 року знову працюю в тижневику "Звягель". В мої обов'язки входить: розробка та верстка макетів, дизайн реклами, узгодження їх з замовниками, верстка приватних оголошень, перевірка макетів, відправлення номеру в друкарню, а також ведення корпоративних сторінок та груп в соціальних мережах.

В складні часи організувала дистанційну роботи всього колективу. Складнощів не боюся, вважаю, що немає робочих питань, які не можна вирішити.

Володію такими навиками як: стресостійкість, вміння знайти найкращий спосіб розв'язання поставленої задачі в найкоротший термін, уміння комунікувати з людьми в колективі та клієнтами. Люблю позитивну атмосферу. Вірю й знаю, що неможливого немає.

Education

ХНУ

Спеціаліст швейних виробів, Хмельницький
Higher, from 2005 to 2011 (5 years 9 months)

Knowledge and skills

Adobe InDesign Adobe Illustrator Adobe Photoshop Знання офісних програм Роблю поліграфічну продукцію від 0 до здачі макетів у друкарню. Верстка газет, буклетів,дизайн реклами, банерів, візитівок, афіш Неконфліктність JavaScript HTML CSS Git React Node.js TypeScript Redux MongoDB Figma GitHub

Language proficiencies

English — average

Additional information

У верстці люблю видавати результат найбільше наближений до ідеального.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: