Resume from February 21, 2022

Олег

Менеджер ЗЕД, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
50 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер відділу ЗЕД

from 07.2014 to 09.2020 (6 years 2 months)
ПП «Торговий дім «САЛЮТ», Луцьк (Торгівля)

Експорт продуктів харчування - цукор, наповнювачі для кондитерської промисловості, цукерки, казеїн, оцет, масло, сир та інше. Проведення переговорів з партнерами, заключення договорів, підготовлення необхідної для експорту документації (контракти, інвойси, специфікації). Відрядження для знайомств з клієнтами. Відвідування виставок. Робота з необхідними структурами для виготовлення сертифікатів та дозволів (Торгово-Промислова палата, Фітосанітарна служба, Ветеринарна інспекція, та інші.). Оформлення всіх супровідних документів для експорту з брокерською фірмою. Організація роботи з залізницею, для здійснення експорту залізничним транспортом – створення планів перевезень у програмі Месплан, та оформлення залізничних накладних в програмі АС клієнт. Робота з логістичними підприємствами. Приймання, замитнення та відправлення вагонів з подальшим відслідковуванням по всьому маршруту.

Директор

from 06.2000 to 08.2014 (14 years 2 months)
ТзОВ «Хортиця», Луцьк (Торгівля)

Оптова торгівля продуктами харчування, нафтопродуктами, вугіллям, будівельними матеріалами, експорт-імпорт продуктів харчування. Проведення переговорів, підписання договорів, контроль за виконанням робочих процесів та фінансових операцій. Робота з банками (кредитування).

Менеджер

from 03.1998 to 07.2000 (2 years 4 months)
ТзОВ «Луцька база нафтопродуктів», Луцьк (Торгівля)

Менеджер комерційного відділу. Реалізація нафтопродуктів. Обмін (бартер) нафтопродуктів на будматеріали (цемент, шифер), продукти харчування (масло, сир, м'ясо), та подальша їх реалізація. Заключення договорів, та ведення документації по зберіганню та реалізації товарів.

Менеджер

from 04.1997 to 03.1998 (11 months)
СП ЗАТ «Волиньпак», Луцьк (Торгівля)

Менеджер з реалізації продуктів харчування та алкогольних напоїв. Організація діяльності складів-магазинів у м. Ковель, м. Дубно, м. Нововолинськ. Повний моніторинг за обігом коштів та товарів.

Education

СПТУ № 9

Спеціальність слюсар по КВП і А, Луцьк
Specialized secondary, from 1990 to 1991 (9 months)

Additional education and certificates

Курси англійської мови м. Луцьк.

1996, 6 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Месплан АС Клієнт

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — beginner
  • Russian — fluent

Additional information

Постійна консультаційна та практична допомога іншим підприємствам у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності – пошук партнерів за кордоном, проведення переговорів, оформлення документації.
Права водія категорії «В», стаж більше 15 років.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: