Resume from May 26, 2022

Евгения

Редактор, журналист, ведущая, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Simferopol
Ready to work:
Remote, Simferopol

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший редактор проєкту «Стосується кожного»

from 08.2020 to now (3 years 10 months)
Телеканал Інтер, Киев (ЗМІ, медіа)

Ведуча оркестру

from 08.2018 to 08.2020 (2 years)
Маріупольська Камерна Філармонія, Мариуполь (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Редактор, ведуча прямих ефірів

from 06.2018 to 07.2020 (2 years 1 month)
ТРО «Маріупольське телебачення», Мариуполь (ЗМІ, медіа)

Режисер

from 02.2018 to 08.2019 (1 year 6 months)
Палац культури «Український дім», Маріуполь (Культура, мистецтво)

Написання сценарієв, ведення заходів

Education

Донецький Державний університет управління та права

Право та соціальне управління, Мариуполь
Higher, from 2016 to 2019 (3 years)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

Видавнича справа та редагування, Киев
Higher, from 2016 to 2022 (6 years)

Факультет Української мови та літератури ім. Андрія Малишка.
Магістр журналістики

Маріупольський коледж «Приазовський державний технічний університет»

Маріуполь
Secondary, from 2012 to 2016 (4 years)

Юрист

Additional information

Загорулько Євгенія Георгіївна
Дата народження: 25 вересня 1997.
Контактна інформація:
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта: Закінчила у 2012 році загальноосвітню школу №10 та музичну школу №3 (м. Маріуполь). У 2016 році отримала диплом з відзнакою молодшого спеціаліста Маріупольського коледжу ДВНЗ «ПДТУ» за фахом – юрист. З 2016 по 2019 рр. навчалась у Донецькому державному університеті управління, за спеціальністю «Правознавство та соціальне управління» - отримала диплом у 2019 році бакалавра. У 2017 році вступила до Національного педагогічного університету ім М. П. Драгоманова на факультет «Української мови та літературної творчості ім. А. Малишка» за спеціальністю «Видавнича справа та редагування», форма навчання – паралельна освіта, і у 2020 році отримала диплом бакалавра. У 2022 отримала диплом магістра за спеціальністю - журналістика.
Професійна діяльність: з січня 2017 року обіймала посаду у «ПК «Український дім» «режисер». На підприємстві отримала навички зі створення заходів, написання сценарієв ведення концетів, мітингів, презентацій тощо. У червні 2018 закінчила трудові відносини з МПК «Український дім» і перешла до ТВО «ТРК «Маріупольське телебачення», де обійняла посаду «редактор публіцистичних програм» та ведуча прямих ефірів. Тут працювала журналістом у Маріупольській службі новин та «Новини приазов’я», ведучою прямих ефірів протягом року проекту «Маріуполь – online» (програма для обговореня актуальних законодавчих, політичних, соціальних інформаційних тем міста та регіону. Гості програми — політики, керівництво міста, фахівці та експерти різних сфер діяльності), а також два роки працювала редактором і ведучою програми «Комуналка», що виходить у прямому ефірі і має на меті обговорення і вирішення актуальних проблем життя людей, комунальної сфери та вцілому міста. Гості програми — керівництво міста, керівники комунальних підприємств, фахівці й експерти з різних галузей. В обсяг моїх обов’язків входило: контент програми – виїзд на сюжети, їх створення, інтерв’ю з експертами, запрошення гостей, написання сценарієв, а також ведення програми у прямому ефірі. Маю досвід написання сценарієв та ведення виїзних прямих трансляцій заходів та концертів. Працювала над створенням іміджевих роликів. З травня 2019 - працюю у Маріупольській камерній філармонії на посаді «артист, що веде концерти» за сумісництвом – є ведучою міських заходів, фестивалів, брифінгів. З серпня 2020 року працюю на телеканалі Інтер на посаді - Старший редактор проєкту «Стосується кожного»
Особисті якості: здатність швидко засвоювати велику кількість інформації, систематизувати її, швидко знаходжу порозумння з людьми та люблю ту справу, якою займаюсь.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: