Resume from July 14, 2021

Іванна

Юрист, 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Chernivtsi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Секретар судового засідання

from 04.2018 to now (6 years 1 month)
Чернівецький апеляційний суд, Чернівці (Самостійний і незалежний орган судової влади у діяльності щодо здійснення правосуддя)

В мої посадові обов’язки входить: здійснювати судові виклики і повідомлення; перевіряти наявність та з'ясовувати причини відсутності осіб, яких було викликано до суду; забезпечувати контроль за фіксуванням судового засідання технічними засобами; ведення журналу судового засідання; оформлення матеріалів справ та кримінальних проваджень; виготовлення копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді; здійснювати заходи щодо вручення копій рішень учасникам по справі; виготовляти виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання; оформлення матеріалів судових справ і здійснення передачі справ до канцелярії суду.
А також виконувати інші доручення судді, керівника апарату суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.
Із досягнень на посаді секретаря судового засідання я здобула такі особисті якості, як: відповідальність, вміння продуктивно організовувати роботу в стресових умовах, винахідливість, тактовність, пунктуальність, без проблем можу знайти спільну мову з людьми різного соціального, психологічного та освітнього рівнів.

Education

Національний університет "Одеська юридична академія"

"правознавство", Чернівці
Higher, from 2014 to 2016 (1 year 6 months)

Навчання в Національному університеті «Одеська юридична академія» принесло в моє життя не тільки професійні знання і диплом міжнародного зразка, але ще і можливість всебічного особистісного розвитку. Відвідуючи лекції практикуючих суддів, професорів та видатних юристів не могло залишити мене байдужою, я захопилася юриспруденцією і знайшла себе в цій професії.

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Italian — average
  • Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: