Resume from July 15, 2020

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6351201

Бухгалтер, економіст, 12 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Sievierodonetsk

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

С*******Тетяна Сергіївна
Дата народження: ** березня 198* р.
Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул.Гагаріна, **/**
Тел. *******
Мета: працевлаштування економістом
Досвід роботи.
УДКСУ у м.Сєвєродонецьку Луганської області . Головний спеціаліст, відділ надходжень та видатків ( з 01.2018р. по 04.02.2020р.)
УДК у м.Сєвєродонецьку Луганської області. Провідний спеціаліст, операційний відділ ( з 02.2004р. по 12.2010р.)
(з 01.2011р. по 01.2018р. перебувала у декретній відпустці)
Освіта - повна вища (з 09.1998р. по 06.2003р.)
Спеціалізація – економіка підприємства.
Кваліфікація – спеціаліст.
Закінчила у 2003 році Східноукраїнський Національний університет імені Володимира Даля.
Професійні компетенції(навички та вміння,допуски)
•Навички роботи з комп’ютером.
Впевнений користувач пакета MS Office. Знаю як працювати в інтернеті, знаходити потрібну інформацію. Маю навички роботи з оргтехнікою – принтер, ксерокс,факс.

•Добре знаю та виконую роботу щодо виконання державного та місцевого бюджетів за видатками, забезпеченням здійснення постійного контролю за цільовим та ефективним використанням коштів державного та місцевого бюджетів. Маю навички роботи у бюджетній бухгалтерії: приймання, перевірка,а також складання звітів форми 2м,2д у програмі «Є-звітність», маю вміння виконувати бухгалтерські проводки(відновлення касових видатків та ін.), досконало знаю вимоги складання платіжних доручень,первинної документації. Знайома з новою системою рахунків IBAN, маю багатий досвід у сфері споавляння доходів державного бюджету (повернення коштів за висновками ДФС, виконавчими листами та рішеннями). У своїй роботі користувалася багатьма законами, наказами МФУ, інструкціями. На досконалому рівні знайома з програмою АБС «Барс». Маю багатий досвід роботи в системі «Клієнт-банк». Вмію працювати з великим обсягом інформації.


•Знання мов. Російська мова(експерт). Українська мова та ділова українська мова(експерт, володію на високому рівні, можу грамотно складати документи, маю сертифікат). Англійська мова(середній рівень)


Професійні якості
За виключенням професійних навичок, я – відповідальна, чесна, порядна, уважна, працездатна, старанна людина, яка вміє організувати свій робочий процес. Маю аналітичний склад розуму, швидко навчаюся. Поважаю чужу думку, йду на компроміси але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Люблю цифри та все, що з ними пов’язано. До роботи ставлюсь з максимальною віддачею.
Маю гарну характеристику з попереднього міста роботи)

23 лютого 2020 р.



Compare your requirements and salary with other companies' jobs: