Resume from July 16, 2020 PRO

Віталіна

Вчитель української мови, зарубіжної літератури

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Bilhorod-Dnistrovskyi, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

викладач української мови, зарубіжної літератури

from 09.2007 to 07.2020 (12 years 10 months)
ДНЗ "Старокозацький професійний аграрний ліцей", Біляївка (Освіта, наука)

Обов’язки:
- Викладання української мови та літератури, зарубіжної літератури
- Голова методичної комісії викладачів гуманітарних дисциплін
- Секретар педагогічної ради
- Член атестаційної комісії

Education

Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського»

Історико-філологічний, Одеса
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 11 months)

Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та
література. Вчитель української мови та літератури і зарубіжної літератури

Additional information

•З 05.09 до 17.09.2016р. – Посвідчення про проходження курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів із спеціальності: учитель української мови та літератури;
•2016р – Сертифікат проходження курсу з використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні навчальних предметів;
•28.03.2017р. – Сертифікат про участь в інтернет-марафоні для педагогів усіх категорій за темою «Мультимедіа: формування акмеологічного освітнього простору»
•Червень 2017р. – Сертифікат про участь в інтернет-марафоні за темою «Досвід успішних реформ естонської й фінської освіти для України. Європейський контекст» », що проводився згідно з Концепцією «Нова українська школа» та в рамках реалізації міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики» на тему: «Компетентні й мотивовані викладачі й директори шкіл».
•Червень 2017р. – Сертифікат про участь у Міжнародному Інтернет-марафоні за темою «Світові освітні практики. Досвід Канади», що проводився згідно з Концепцією «Нова українська школа» та в рамках реалізації міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики» на тему: «Система освіти в провінції Онтаріо, Канада: Методи і способи, щоб допомогти ВСІМ учням досягти успіху»
•Червень 2017р. – Сертифікат про участь у Міжнародному Інтернет-марафоні за темою «Досвід освіти ХХІ сторіччя. Європейський контекст», що проводився згідно з Концепцією «Нова українська школа» та в рамках реалізації міжнародного проекту «Кращі світові освітні практики» на тему: «Освітні рОботи – навчання із захопленням»
•22.06.2017р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Дистанційне навчання в системі загальної середньої освіти. З досвіду роботи: від А до Я»
•22.06.2017р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Як зробити кожен урок цікавим та корисним, або 7 дієвих порад для успішного вчителя»
•22.06.2017р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Місія: літературний лікнеп, або як провести Lito з корист(you)
•22.08.2017р. – Сертифікат про те, що прослухано вебінар для педпрацівників усіх категорій за темою: «Зміни в українській школі. На що очікувати?»
•22.08.2017р. – Сертифікат про те, що прослухано вебінар для вчителів зарубіжної літератури за темою: «Компетентнісний підхід у викладанні зарубіжної літератури»
•16.04.2018р. – Сертифікат про участь у вебінарі для вчителів зарубіжної літератури за темою: «Інфографіка на уроках зарубіжної літератури»
•16.04.2018р. – Сертифікат про участь у вебінарі для вчителів зарубіжної літератури за темою: «Звичайні форми роботи – новий підхід: розвиваємо ключові компетентності»
•10.07.2018р. – Сертифікат про участь у вебінарі від фіналістів незалежного педагогічного конкурсу «Спікер року», що проходив у межах проекту «Global Educational Discovery» за темою: «Сторітеллінг – мистецтво цікавої розповіді, або Як уникнути одноманітності на уроці»
•Квітень 2018р. – Участь у VIII Всеукраїнській науково-практичні Інтернет-конференції від ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та друк матеріалів у науково-теоретичному збірнику «Формування професіоналізму фахівця в системі безперервної освіти» на тему: «Формування технологічної готовності майбутніх педагогів»
•Травень 2018р. – Сертифікат учасника IV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна філологія: теорія і практика» та опублікування матеріалів на тему: «Організація акмеологічного простору уроків української мови та літератури»
•Жовтень 2019р. – Учасник освітянського форуму «Мовно-літературна освіта в НУШ»
•15.10 – 02.11.2019р. – проходження курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів із спеціальності: учитель зарубіжної літератури
•07.05 - 08.05.2020р. - проходження курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів із спеціальності: «Методичний інструментарій навчання української мови»
•21.05.2020р. – сертифікат учасника регіонального науково-практичного семінару «Реалізація перспективного педагогічного досвіду у закладах професійної (професійно-технічної) освіти» (ДЗВО «Університет менеджменту освіти» м. Біла Церква)
•12.06.2020р. – сертифікат курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів на тему: «Сучасні технології та сервіси створення скрайбінг-презентацій та відеороликів»
•23.06.2020р. - сертифікат курсів підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів на тему: «Інноваційні технології навчання при викладанні української а зарубіжної літератур»

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: