Resume from November 3, 2023 PRO

Василь

Інженер з охорони праці, з кріплення свердловин, начальник тампонажного цеху, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
62 years
City of residence:
Okhtyrka
Ready to work:
Kyiv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заместитель начальника тампонажного цеха, заместитель начальника управления тампонажных услуг, инженер по охране труда.

from 01.2014 to now (10 years 4 months)
ООО» Спецмехсервис» г. Полтава, Полтава (Нафтогазовий комплекс)

- контроль за выполнением технико-эксплуатационных и финансовых показателей компании, в части касающейся транспортных расходов;
- руководство деятельностью тампонажного цеха;
- организация и осуществление технически правильного использования транспортных средств структурным подразделениям компании;
- составление производственной программы для работы с подрядными организациями;
- обеспечение бесперебойной и технически правильной эксплуатации и работы транспорта;
- осуществление сопровождения договоров, в том числе:
контроль за выполнением договорных обязательств;
контроль за своевременной оплатой, согласно условиям договора;
- контроль ведения крепления и ремонт скважин;
ведения табеля учета использования рабочего времени работников тампонажного цеха;
- управление материально-техническими, людскими и финансовыми ресурсами;
- организация работы по исполнению возложенных на тампонажный цех функций;
- работа с производственной тампонажной программой компании;
- контроль за ведением тампонажных работ цеха на месторождениях, участие в сложных процессах цементирования, контроль актов проделанных работ, списание материалов использованных для цементирования скважин;
-участие в работе по составлению договоров на производство тампонажных услуг отечественным и зарубежным буровым компаниям.
Организация охраны труда бурового предприятия, разработка инструкций по охране труда, проведение инструктажей, проверки знаний по охране труда работников предприятия, составление графиков проверки знания, проведение проверок состояния охраны труда на буровых и бригадах капитального ремонта скважин. Разработка необходимых документов для начала работы буровой бригады и бригады капитального ремонта скважин.
Крім того, маю досвід роботи з ефективної системи управління охороною праці на підприємстві , організації проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам на виробництві та сприяння впровадженню у виробництво безпечних технологій, сучасних засобів колективного та індивідуального захисту працівників. Займався контролем дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці та актів з охорони праці, що діють в межах підприємства. Готував проекти наказів (розпоряджень) з питань охорони праці і вносив їх на розгляд керівнику підприємства. Регулярно проводив перевірки дотримання працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці, вступні інструктажі, вів облік та проводив аналіз причин виробничого травматизму, професійних захворювань, аварій на виробництві, заподіяної ними шкоди. Забезпечував належне оформлення і зберігання документації з питань охорони праці.

Education

Ивано - Франковский институт нефти и газа, специальность: горный инженер, нефтегазопромысловый факультет; кафедра бурения нефтяных и газовых скважин

Нефтегазопромысловый факультет; специальность: горный инженер,, Ивано - Франковск
Higher, from 1980 to 1985 (4 years 10 months)

Буріння нафтових та газових свердловин, розрахунок та технології цементування обсадних колон, обробки тампонажних розчинів, вибір буферних рідин, вибір технічних характеристик елементів оснащення обсадних колон і цементувальної техніки.

Additional information

працював у компанії ПАТ Укрнафта понад 28 років , пройшовши шлях від інженера з кріплення свердловин у цеху №2 м. Охтирка, Сумська обл. до начальника цього ж тампонажного цеху у Полтавському Тампонажному Управлінні ВАТ Укрнафта. Заслужений працівник ВАТ Укрнафта, нагороджений Ювілейною медаллю та державною нагородою - медаллю «Захисник Вітчизни».
Маю досвід роботи у ТОВ «УКР Сервіс кріплення свердловин», де працював на посаді старшого інженера-технолога відділу розробки та сервісного супроводу цементування свердловин. З січня 2014 року працював в ТОВ «Спецмехсервіс» на посадах заступника начальника тампонажного цеху, потім заступника начальника Управління тампонажних послуг, а з грудня 2018 року - інженер з охорони праці.Відповідальний, добросовісний, цілеспрямований, з великим досвідом роботи, який може принести користь підприємству.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: