Resume from June 11, 2024 PRO

Анна

Адміністратор, 19 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
28 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший Адміністратор

from 01.2024 to now (5 months)
Greblya Club, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

-написання графіку для персоналу;
-контроль роботи персоналу;
-вирішування конфліктів;
-зустріч гостей;
-прийняття замовлень
від гостей закладу; -подача в правильній послідовності напоїв і
закусок;
-відповіді на всі питання гостя;
-формування остаточної суми замовлення; -проведення
розрахунку клієнта;

-стажування нового персоналу;
- написання банкетного меню;
- контроль робіт з підготовки залу;
- написання чек листів для персоналу;
- приход товару в систему;
- списання товару;
- інвентаризації.

Адміністратор

from 12.2022 to 01.2024 (1 year 1 month)
LaFamilia, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

-написання графіку для персоналу;
-контроль роботи персоналу;
-вирішування конфліктів;
-зустріч гостей;
-прийняття замовлень
від гостей закладу; -подача в правильній послідовності напоїв і
закусок;
-відповіді на всі питання гостя;
-формування остаточної суми замовлення; -проведення
розрахунку клієнта;

-стажування нового персоналу;
- написання банкетного меню;
- контроль робіт з підготовки залу.

Старший офіціант-Адміністратор

from 03.2022 to 12.2022 (9 months)
”Bearloga” Кальян-Бар, Белая Церковь (Готельно-ресторанний бізнес)

-написання графіку для персоналу;
-контроль роботи персоналу;
-вирішування конфліктів;
-зустріч гостей;
-прийняття замовлень
від гостей закладу; -подача в правильній послідовності напоїв і
закусок;
-відповіді на всі питання гостя;
-формування остаточної суми замовлення; -проведення
розрахунку клієнта;

-стажування нового персоналу;
- написання банкетного меню;
- контроль робіт з підготовки залу.

Менеджер

from 01.2021 to 03.2022 (1 year 2 months)
Рекламна Компанія, Белая Церковь (Маркетинг, реклама, PR)

-ведення існуючої бази клієнтів;
-залучення нових клієнтів;
-підготовка комерційних пропозицій, листів; -проведення переговорів;
-укладання договорів;
-підтримка довгострокових партнерських відносин із клієнтом;
-виконання плану продаж;

Адміністратор

from 12.2020 to 06.2021 (6 months)
Медичний центр «Beladent», Біла Церква (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

- надавання консультативних послуг клієнтам;
- інформацію про тарифи, послуг та умови роботи компанії;
- веддення бази даних клієнтів;
- прийом вхідних дзвінків;
- документальне оформлення заявок і замовлень;
- обробка запитів клієнтів з сайту;
- обслуговування гарячої лінії - робота зі скаргами і
- побажаннями;
- здійснення вихідних інформаційних обдзвонити
- зустріч гостей;
- контроль за дотримання норм техніки безпеки;
- виконання вимог санітарних норм.

Адміністратор-Хостес

from 11.2020 to 02.2021 (3 months)
Rikabar, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на даній позиції:
- написання графіку для персонала;
- контроль за дотриманням норм техніки безпеки;
- виконання вимог санітарних норм;
- залагодження конфліктів з відвідувачами;
- поселення та виселення гостей, які проживають у готелі;
- звітність;
- консультування гостей;
- зустріч гостей;
- супровід до потрібного столика .

Кур'єр

from 10.2020 to 01.2021 (3 months)
Кур'єр, Біла Церква (Транспорт, логістика)

Кур’єр по доставці їжі від: Ресторану «Cabaret&Belveder», Бар-
Суші «Yoko», Піца-Гриль-Бар «Buffet» та ресторану «Трактиръ», по місту Біла Церква.

Кур'єр

from 03.2020 to 05.2020 (2 months)
Хінкалі та Вино, Біла Церква (Транспорт, логістика)

Під час карантину з березня 2020 року по травень 2020 року (2,5
міс), була кур’єром їжі від ресторану «Хінкалі та Вино» по місту
Біла Церква.

Адміністратор

from 07.2019 to 10.2020 (1 year 3 months)
Хінкалі та Вино, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

В даному місці роботи почала працювати офіціантом, але через
1 місяц була підвищенна на посаду "Адміністратор". Обов'язки
на даній позиції:
- розрахунок гостей ресторану;
- ведення касових операцій;
- прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів;
- проведення інкасації;
- складання касової звітності, в т.ч. ведення касової книги;
- робота з касовим апаратом, терміналом;
- написання графіку для персонала;
- планування і проведення банкетів та інших заходів;
- поділ обов'язків між усіма співробітниками;
- контроль за дотриманням норм техніки безпеки;
- проведення інвентаризації;
- виконання вимог санітарних норм;
- залагодження конфліктів з відвідувачами.

Офіціант

from 02.2018 to 07.2019 (1 year 5 months)
Cabaret & Belvedere, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на даній позиції: Зустріч гостей, прийняття замовлень
від гостей закладу, подача в правильній послідовності напоїв і
закусок, відповіді на всі питання клієнта, виконання прохання
гостей, формування остаточної суми замовлення, проведення
розрахунку клієнта.

Офіціант

from 10.2017 to 02.2018 (4 months)
Казка, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на даній позиції: Зустріч гостей, прийняття замовлень
від гостей закладу, подача в правильній послідовності напоїв і
закусок, відповіді на всі питання клієнта, виконання прохання
гостей, формування остаточної суми замовлення, проведення
розрахунку клієнта.

Оператор call-center

from 12.2016 to 02.2017 (2 months)
Call-center TouchPal, Біла Церква (Телекомунікації, зв'язок)

Працювала у фірмі опитувань, була оператор на вихідних
дзвінках. Обов'язки:
- проведення анкетування та опитування;
- інформування клієнтів;
- введення бази даних клієнтів.

Касир-Бармен

from 09.2015 to 05.2016 (8 months)
Арт-кафе Intelligent, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на посаді:
- розрахунок гостей ресторану;
- ведення касових операцій;
- прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів;
- проведення інкасації;
- складання касової звітності, в т.ч. ведення касової книги;
- робота з касовим апаратом, терміналом;
Дотатково працювала Барменом. Обов'язки на посаді "Бармен":
- зустріч гостей;
- ознайомлення їх з асортиментом і рецептурою напоїв;
- отримування замовленнь;
- готування напоїв та закусок;
- розрахунок гостей.

Офіціант

from 06.2015 to 08.2015 (2 months)
il molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на даній позиції: Зустріч гостей, прийняття замовлень
від гостей закладу, подача в правильній послідовності напоїв і
закусок, відповіді на всі питання клієнта, виконання прохання
гостей, формування остаточної суми замовлення, проведення
розрахунку клієнта.

Офіціант пізніше Касир

from 04.2015 to 06.2015 (2 months)
Арт-кафе Intelligent, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на даній позиції: Зустріч гостей, прийняття замовлень
від гостей закладу, подача в правильній послідовності напоїв і
закусок, відповіді на всі питання клієнта, виконання прохання
гостей, формування остаточної суми замовлення, проведення
розрахунку клієнта.
Через місяць після роботи в цій компанії підвищення до
посади "Касир".
Обов'язки на посаді "Касир":
- розрахунок гостей ресторану;
- ведення касових операцій;
- прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів;
- проведення інкасації;
- складання касової звітності, в т.ч. ведення касової книги;
- робота з касовим апаратом, терміналом.

Офіціант

from 04.2013 to 04.2015 (2 years)
Cabaret & Belvedere, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки на даній позиції: Зустріч гостей, прийняття замовлень
від гостей закладу, подача в правильній послідовності напоїв і
закусок, відповіді на всі питання клієнта, виконання прохання
гостей, формування остаточної суми замовлення, проведення
розрахунку клієнта.
Через рік після роботи в цій компанії підвищення до посади
"Старший офіціант".
- На посаді "Старший офіціант", додались обов'язки, такі як:
- Стажування нового персоналу на посаду офіціант;
- Написання банкетного меню;
- Контроль робіт з підготовки залу.

Education

БНАУ

Економический, менеджмент, Белая Церковь
Unfinished higher, from 2013 to 2015 (2 years)

БЗШ-18

Біла Церква
Secondary, from 2002 to 2013 (10 years 8 months)

Additional education and certificates

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh

2013

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh

2015

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

Syrve iiko MS Office Adobe Photoshop R-Keeper Водійські права кат. B Стресостійкість Poster Управління готелем Управління інтернет-магазином Неконфліктність Інвентаризація Адміністрування офісу Управління рестораном Управління командою Комунікабельність Лідерство Ведення CRM Ведення документації Уважність Висока працездатність Здатність до навчання

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Адміністратор з досвідом роботи 5 років. Налагоджую комунікації з
клієнтами та вирішую конфліктні ситуації, зберігаючи клієнтів. Маю
знання етикету, є досвід управління командою. Прагну застосувати свій досвід роботи в різноманітних галузях, щоб ефективно працювати та керувати командами у різних сферах. Про себе: стресостійка, здатна оперативно приймати рішення, відмінна пам'ять та зібраність, добра, справедлива, акуратна, маю охайний зовнішній вигляд, балакуча та рішуча.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: