Resume from December 4, 2022 PRO

Ольга

Адміністратор офісу, рецепції, помічник нотаріуса, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний економіст, начальник відділу

from 05.2007 to now (17 years 1 month)
АТ Райффайзен Банк Аваль, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

- Готую договори з клієнтами малого, мікро та корпоративного бізнесу: кредитних договорів, договорів іпотеки, застави, поруки;
- Погоджую з службами банку нетипових договорів;
- Узгоджую договори страхування заставного майна, контроль за страхуванням;
- Організовую підписання договорів, передачу справ до підрозділу адміністрування;
- Вношу інформацію до державних реєстрів та до банківських програмних забезпечень.

Досягнення: Виросла з посади головного економіста до начальника відділу, на даний момент - головний економіст.

Education

Чернівецький Державний Університет імені В. Стефаника

Філологія, французька мова та література, Чернівці
Higher, from 1993 to 1998 (4 years 9 months)

Закінчила Чернівецький державний університет (1993-1998 рр, денне відділення) і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Філологія, французька мова та література” (друга мова – англійська) та здобула кваліфікацію філолога, викладача французької мови та літератури, вчителя англійської мови. В листопаді 2003 року пройшла навчання в Інституті підприємництва і перспективних технологій при Національному університеті „Львівська політехніка” на курсі професійної підготовки оцінювачів за напрямами: оцінка об’єктів у матеріальній формі, оцінка земельних ділянок; протягом року стажувалася в експертній фірмі „Ека-Захід” (м.Івано-Франківськ); в грудні 2004 року успішно склала кваліфікаційний іспит та отримала кваліфікаційне свідоцтво оцінювача; в листопаді 2006 року отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації. Після отримання свідоцтва, оцінки не здійснювала.

Additional education and certificates

Smart Way (Курси англійської мови - рівень B2)

Останні 6 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Outlook Google Chrome Google MS Teams

Language proficiencies

  • English — above average
  • French — advanced
  • Russian — fluent

Additional information

З червня 2001 року по квітень 2007 року працювала помічником приватного нотаріуса. Здійснювала підготовку документів, їх архівування, готувала проекти угод, надавала консультації клієнтам.
З квітня 2000 р. по червень 2001 р. працювала викладачем французької та англійської мов у Івано-Франківському обласному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей з сільської місцевості, була класним керівником 10-го класу.
З листопада 1998 р. зареєстрована у Івано-Франківському обласному управлінні юстиції як позаштатний перекладач з французької і англійської мов у Першій Івано-Франківській міській державній нотаріальній конторі. Переклади за моїм підписом засвідчують усі нотаріуси міста.
З вересня 1998 р. по квітень 2000 р. працювала перекладачем французької та англійської мов у “Привал” ПП. Частково виконувала обов’язки секретаря: вела ділову документацію, відповіді на телефонні дзвінки, зустріч клієнтів.
Листопад 1998 - кінець 99 р. - на громадських засадах працювала перекладачем з французької та англійської мов у міжнародній благодійній організації „Фармацевти без кордонів”.
Маю досвід послідовного перекладу: супроводжувала у якості перекладача голландську, норвезьку делегації – англійська мова; бельгійську та французьку групи - французька.
Маю права водія категорії „В”.

Особисті якості: комунікабельна, енергійна, відповідальна, пунктуальна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: