Роксолана
Директор, 35 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 22 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6375861
Work experience
Директор ресторану
from 01.2024 to now
(5 months)
ЕМІ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття і запуск закладу з «нуля»:
Пошук локації
Ремонт
Контроль маркетингових планів та стратегій
Налагодження роботи з постачальниками
Розробка меню
Формування команди
Директор
from 02.2022 to 01.2024
(1 year 11 months)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-розробка меню;запровадження новинок, акцій;
-Аналіз роботи персоналу та ресторану в цілому
-Створення плану продаж та бюджету на місяць
-ведення переговорів та налагодження співпраці з контр-агентами (банками, рекламними агентами, торговими агентами;
-підбір персоналу, навчання персоналу і координація його роботи, формулювання завдань для співробітників;
-Фінансове планування , оптимізація витрат , формуванння ціноутворення .
Менеджер
from 10.2020 to 02.2022
(1 year 4 months)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення безперебійної роботи усіх підрозділів
-Підбір, навчання та адаптація персоналу
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості страв
-Вирішення конфліктних ситуацій пов'язаних з гостями закладу
-Контроль касової дисципліни працівників
-Розподіл робочих обовязків між персоналом, формування графіків
-Звітність перед керівництвом.
-Виконання інших завдань, пов'язаних з безпосередньою діяльністю ресторану
-Оформлення замовлень для постачальників ( контроль фактичних залишків, формування замовлення)
-Ведення інвентаризацій їх аналіз
-Створення відомості заробітної плати
-Робота з iiko office
Менеджер ресторану
from 09.2019 to 08.2020
(11 months)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки: відкриття/закриття ресторану, створення особливої атмосфери для персоналу і гостей, організація роботи персоналу, коригування при необхідності, контроль раціонального використання засобів, замовлення ТМЦ непродуктової групи, запобігання і ліквідація конфліктів, консультація відвідувачів, забезпечення ефективної роботи, ведення касової зміни.
Досягнення: покращення рівня сервісу, збільшення АТС, зменшення кількості відмін, формування колективу.
Education
Львівський інститут менеджменту
Менеджмент та міжнародний бізнес, менеджмент, Львів
Unfinished higher, from 2018 to 2022 (3 years 9 months)
Similar candidates
Керівник будівельних проєктів, головний інженер
Lviv
Директор
30000 UAH, Vinnytsia, Zhytomyr
,
more 2 cities
Керівник підприємства, головний інженер будівництва
Kyiv, Lviv
,
more 3 cities
Директор юридичного департаменту
200000 UAH, Kyiv, Lviv, Odesa
Руководитель технической службы
Kyiv, Lviv
,
more 3 cities
Керівник
Lviv