Resume from May 24, 2024 PRO

Роксолана

Директор, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 01.2024 to now (5 months)
ЕМІ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття і запуск закладу з «нуля»:
Пошук локації
Ремонт
Контроль маркетингових планів та стратегій
Налагодження роботи з постачальниками
Розробка меню
Формування команди

Директор

from 02.2022 to 01.2024 (1 year 11 months)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка меню;запровадження новинок, акцій;
-Аналіз роботи персоналу та ресторану в цілому
-Створення плану продаж та бюджету на місяць
-ведення переговорів та налагодження співпраці з контр-агентами (банками, рекламними агентами, торговими агентами;
-підбір персоналу, навчання персоналу і координація його роботи, формулювання завдань для співробітників;
-Фінансове планування , оптимізація витрат , формуванння ціноутворення .

Менеджер

from 10.2020 to 02.2022 (1 year 4 months)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення безперебійної роботи усіх підрозділів
-Підбір, навчання та адаптація персоналу
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості страв
-Вирішення конфліктних ситуацій пов'язаних з гостями закладу
-Контроль касової дисципліни працівників
-Розподіл робочих обовязків між персоналом, формування графіків
-Звітність перед керівництвом.
-Виконання інших завдань, пов'язаних з безпосередньою діяльністю ресторану
-Оформлення замовлень для постачальників ( контроль фактичних залишків, формування замовлення)
-Ведення інвентаризацій їх аналіз
-Створення відомості заробітної плати
-Робота з iiko office

Менеджер ресторану

from 09.2019 to 08.2020 (11 months)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: відкриття/закриття ресторану, створення особливої атмосфери для персоналу і гостей, організація роботи персоналу, коригування при необхідності, контроль раціонального використання засобів, замовлення ТМЦ непродуктової групи, запобігання і ліквідація конфліктів, консультація відвідувачів, забезпечення ефективної роботи, ведення касової зміни.
Досягнення: покращення рівня сервісу, збільшення АТС, зменшення кількості відмін, формування колективу.

Education

Львівський інститут менеджменту

Менеджмент та міжнародний бізнес, менеджмент, Львів
Unfinished higher, from 2018 to 2022 (3 years 9 months)

Similar candidates

All similar candidates