Resume from July 26, 2020

Петро

Інструктор з бойової підготовки, командир групи швидкого реагування, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Командир В/Ч

from 09.2018 to 09.2019 (1 year)
Командир Батальйону ТРО, Ужгород (Захист територіальної цілісності та недоторканості України)

Обовязки захист територіальної цілісності та недоторканості України, всебічний напрямок роботи щодо поповнення підрозділів новобранцями та забезпечення їх всім необхідним для успішного виконання тих чи інших завдань поставлених ними, та мною як відповідальним за це.

Education

Національна Академія Внутрішніх Справ України

Факультет Внутрішніх Військ, спеціальність командир підрозділу, Киев
Higher, from 2007 to 2011 (4 years 1 month)

Здобуті навички та вміння у даному навчальному закладі надали можливість отримати - диплом ЮРИСТА (Спеціаліст ) та основний напрям це - командир загальновійськового підрозділу. А також вести всебічний напрямок життєдіяльності, що включає в себе повне та адекватне орієнтування в різних життєвих ситуаціях.

Additional information

Пройшов службу у Загоні спец.призначення по боротьбі з тероризмом; перебував на посаді командира взводу спец.призначення, задача якого була - патрулювання, відстеження, затримання, штурм, співпраця з ін. силовими структурами по різного роду задачах; Пройшов службу у зоні бойових дій на Сході України на посаді заст.ком. та командира роти розвідки ЗСУ, маю державні нагороди за безпосередню участь в організації та проведенні спец.операцій різних масштабів. Пройшов та опанував роботу в органах Держ.влади, а саме на посаді радника голови районної ради; Перебував на посаді директора комунального підприємства; Займав посаду начальника спец. тактичного відділу у вищому навчальному закладі, військового напрямку; Проводив успішно різного роду акції та збір громад по тих чи ін. питаннях. Фізично розвинутий добре, маю досягнення в легкоатлетичних забігах, рукопашному бою та проведення спец.захоплень; володію всіма видами зброї, спец.засобів та новітніх технологій; Водіння ранспортними засобами володію відмінно - Посвідчення водія категорії А,В,С.

Candidates at categories

Candidates by city