Resume from February 15, 2024 PRO

Наталія

Бухгалтер, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Slavuta

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

головний спеціаліст сектору економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення, дорадництва та інформаційоного забезпечення відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів райдержадміністрації

from 02.2018 to 02.2020 (2 years)
Відділ агропромислового розвитку ,екології та природних ресурсів Славутської райдержадміністрації, Славута (інформаційні та роз'яснювальні роботи в сфері сільського господарства та держави)

інформаційні та роз'яснювальні роботи в сфері агропромислового розвитку та держави, присвоєно восьмий ранг державного службовця

Education

ПВНЗ "Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука"

Фінанси, Ровно
Higher, from 2002 to 2005 (2 years 9 months)

вступ на навчання після державного сільськогосподарського технікуму (бухгалтерський облік) на 3 курс. Після закінчення навчання присвоєно кваліфікацію економіст-фінансист. (Проходження практики :бугхалтерська та фінансово-економічна).

Knowledge and skills

M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк

Additional information

У 2000р закінчила Рівненський державний сільськогосподарський технікум за спеціальністю "Бухгалтерський облік". Свою трудову діяльність розпочала з 01вересня 2000р по 15 жовтень 2001р в сгвк "Бесідський" на посаді бухгалтера. З 16 жовтня 2001р по 30 вересня 2004р працювала на посаді бухгалтера в СФГ "Волицьке". З 01 жовтня 2004р по 01 грудня 2008р пацювала головним бухгалтером в СТОВ "Батьківщина". З 01 грудня 2008р призначено на посаду головного спеціаліста відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення, соціально-тудових відносин (державна бухгалтерія) та привоєний 15 ранг в управління агропромислового розвитку Славутської РДА. З 02 вересня 2013р переведено на посаду завідувача сектору дорадництва, розвитку сільської місцевості та врегулювання відносин власності управління агропромислового розвитку з привоєнням 13 рангу державного службовця. З 17 лютого 2015р переведено на посаду головного спеціаліста відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення, дорадництва та врегулювання відносин власності (дорадник). 28 лютого 2020р звільнено з посади зг. п.1 частини 1 ст.87 Закону України "Про державну службу" (ліквідація).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: