Resume from April 25, 2024 PRO

Ростислав

Директор готелю, ресторану, консультант, 150 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Проектний менеджер

from 06.2022 to now (1 year 10 months)
Dorchester real estates, Jeddah, Riyad (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

1. Розробка техніко-економічних обгрунтувань та бізнес-планів при плануванні об'єктів гостинності: апартготелів, ресторанів, готелів, резортів.
2. Проведення переговорів з міжнародними управляючими компаніями стосовно співпраці по об'єктах.
3. Розробка бізнес-моделі інвестицій та операційної діяльності: партнерства, інвестиційний пул, акції тощо.
4. Консультації та тренінги для локальних управлінських компаній стосовно операційної діяльності об'єктів.
5. Розробка методів подолання кризових явищ на підприємствах гостинності.

Консультант, наставник, тренер, аналітик

from 01.2022 to now (2 years 3 months)
4p Service, Всі країни (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка концепцій, проектів
- складання ТЕО
- налаштування бізнес-процесів
- впровадження програм, SOP для покращення роботи комплексів
- тренінг для персоналу
- інжиніринг меню
- аналіз та покращення продажів
- аналіз ринку, конкурентів, SWOT
- знаходження та ліквідація "вузьких місць" та наслідків кризових явищ для бізнесу
- складання бізнес-планів

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

from 04.2021 to now (3 years)
Al-Aboud Group, Jeddah (Готельно-ресторанний бізнес)

0. Відкриття ресторану на 120 місць з "0".
1. Підбір і навчання персоналу. Уніфікація роботи, враховуючи різні клуьтурні особливості працівників з: Саудівської Аравії, Філіппін, Індії, Бангладеш, Марокко, України, Росії, Казахстану, Італії.
2. Бюджетування діяльності готелю та ресторану.
3. Розробка та впровадження маркетингових заходів для просування послуг готелю та ресторану.
4. Розробка цінової стратегії та її впровадження.

Директор готельно-ресторанного комплексу

from 09.2019 to 03.2021 (1 year 6 months)
Готельно-ресторанний комплекс ФЕРЕНЦ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Кризовий менеджмент і беззбиткова робота комплексу протягом першого локдауну (враховуючи три неробочі місяці - березень, квітень, травень 2020 року та робочі місяці червень, липень, серпень 2020 року). Реструктуризація роботи комплексу.
2. Покращення якості обслуговування в готелі, що дозволило підняти загальну оцінку до 9,5 (згідно з сайтом Booking.com)
3. Бюджетування роботи готелю та ресторану.
4. Розробка стратегії реанімування роботи ресторану після попереднього запуску. Напрацювання позитивного іміджу, контактів, перехід на нові способи роботи в умовах корона-кризи.

Директор готельно-ресторанного комплексу

from 04.2013 to 08.2019 (6 years 4 months)
Готельно-ресторанний комплекс "Нота Бене", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Бізнес-планування та оперативне планування роботи готельного комплексу, в т.ч. складання бюджету.
2. Підбір, навчання персоналу, розробка та впровадження мотиваційних систем.
3. Розробка та впровадження корпоративних стандартів обслуговування.
4. Оптимізація витрат на обслуговування готельного комплексу;
розробка, впровадження та корекція плану продажів та формування цінової політики.
5. Впровадження програмних рішень автоматизації роботи готельного комплексу Servio, UCS Shelter, програми управлінського обліку, програми CRM (програми лояльності).

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

from 04.2012 to 04.2013 (1 year)
Готельно-ресторанний комплекс "Галицька Корона", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Відкриття готелю «з нуля».
2. Підбір та навчання персоналу.
3. Розробка та впровадження стандартів обслуговування служби прийому та розміщення, служби безпеки, інженерно-експлуатаційної служби, служби ресторанного сервісу.
4. Бізнес-планування та бюджетування.

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

from 04.2004 to 03.2012 (7 years 11 months)
Готель "Швейцарський", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За період роботи отримано практичний досвід функціонування всіх служб готелю.

Викладач

from 06.2002 to 01.2003 (7 months)
Інститут Підприємництва та Перспективних технологій, Львів (Освіта, наука)

Education

ІППТ при НУ "Львівська політехніка"

Міжнародна економіка, Львів
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Knowledge and skills

Користувач Internet Знання офісних програм Jira Маркетинг

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates