Resume from February 22, 2024 PRO

Дар'я

Викладач англійської

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
23 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Викладач англійської

from 09.2018 to now (5 years 9 months)
Курсы иностранных языков, Київ (Освіта, наука)

Володію високим рівнем англійської та багатим досвідом роботи у викладацькій діяльності. Маю досвід викладання як у групах, так і приватно. Займаюся з дітьми будь-якого віку, а також із дорослими. Працюю з дітьми з інвалідністю. Онлайн

Education

ОНМУ

Одесса
Secondary, from 2018 to 2023 (5 years)

Additional information

Маю ступінь бакалавра із технічного перекладу. Вивчала багато мов: англійську, польську, французьку, грецьку і німецьку. Викладаю тільки англійську, але мій досвід дозволяє проводити аналогії з іншими мовами, що полегшує процес розуміння. Рівень англійської С1. Я б сказала, що моя вимова канадська. Що стосується відмінностей англійської, то зазвичай я даю обидва варіанти вимови чи перекладу слова, як британською, так і американською, залишаючи студентові можливість обирати самостійно.
На початку, я працювала оператором американського кол-центру протягом шести місяців. Маю багатий досвід живого спілкування з носіями мови, а також з іноземцями, для яких англійська також друга.
Пізніше,близько 1,5 року, викладала на оффлайн курсах іноземних мов "ДаблС". Після початку пандемії повністю перейшла на онлайн і так працюю вже 5 років. За цей час у мене сформувалася величезна база додаткових учбових матеріалів, які можуть стати у нагоді, при навчанні онлайн.
Я відповідальна, розумна та свідома, пунктуальна та організована, креативна і балакуча. Добре працюю як у колективі, так і сама. Неконфліктна і швидко навчаюсь. Готова наполегливо працювати, щоб реалізувати свої амбіції.
Також володію навичками роботи з ПК та пакетом Microsoft.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: