Resume from May 4, 2023 PRO

Василь

Майстер цеху (виробництво, м'ясо, риба, кулінарія, випічка, продукти харчування)

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Майстер виробничого цеха

from 01.2022 to 05.2022 (4 months)
Universal Fish Company, Київ (Виробництво рибної продукції.)

Здійснював керівництво виробничої діяльністі цеху, організовува та забезпечував виконання планових завдань, підвищення продуктивності праці та зниження трудомісткості виробів, приділяючи особливу увагу якості продукції, що виготовляється. Організовував підготовку виробництва, вживав заходи щодо забезпечення робочого місця матеріалами, заготовками, інструментом та оснащенням для безперервної і ритмічної роботи. Забезпечував правильне розміщення робітників, раціональну організацію їх праці, ефективне використання робочого часу з метою виконання виробничих завдань; ефективне використання виробничих потужностей, правильне завантаження та експлуатацію устаткування; суворе дотримання встановлених технологій та сприяв їх вдосконаленню, а також виявленню та застосуванню нових високопродуктивних технологічних процесів, механізації та автоматизації трудомістких процесів та ручних роботах; своєчасний перегляд за встановленим порядком норм трудових витрат, правильне та ефективне застосування систем заробітної плати і преміювання. Проводить роботу з впровадження режиму економії матеріальних та трудових витрат, запобігання браку.
Суворо дотримується трудового законодавства та забезпечує дотримання працівниками цеху правил з охорони праці, трудової та виробничої дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Вживав заходи щодо підвищення культури виробництва, дотримання належного порядку та чистоти на робочих місцях. Брав участь у підведенні підсумків роботи цеху.

Завідувач виробництвом

from 05.2021 to 07.2021 (2 months)
Novus, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація роботи виробничих цехів (кулінарний, пекарский, м’ясний); Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах виготовлення, оформлення та передпродажної підготовки продукції; Контроль якості продукції, що виробляється відповідно до державних норм і стандартів компанії; Ведення товарно-матеріального обліку, участь в проведенні інвентаризацій; Навчання, організація і контроль роботи персоналу виробничих цехів.

Завідувач відділом секція "м'ясо". З 01.02. 2020 по 17.05.2021 внутрішній тренер у напрямку мясо та гастрономія(виробництво).

from 10.2013 to 05.2021 (7 years 7 months)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

З лютого 2020 по 17.05.2021 внутрішній тренер у напрямку м’ясо та гастрономія(виробництво);
- навчання нових співробітників в тренінговому класі, стажування на
робочому місці,напрямок м’ясо та гастрономія(виробництво).
- загальне керівництво персоналом відділу м'яса.
- замовлення м'яса (яловичини, свинини, курки),рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару;
- приймання товару, введення накладних в систему, робота з wws
програмою;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних ;-
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та ін;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Керівник напрямку сервіс(виробництва).

from 09.2012 to 10.2013 (1 year 1 month)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом відділу м'яса та
гастрономія(виробництво)
- замовлення товару для
виробництва(м'ясний,кулінарний,пекарський цех і магазин)
- приймання товару, введення накладних в систему, робота з wws
програмою.
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;

Керівник відділу "мясо"

from 07.2012 to 09.2012 (2 months)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- замовлення м'яса (яловичина, свинина, курка) ,рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару для магазинну та виробництва,
напрямку м'ясо та м’ясопродукти.
- прийняття товара, ввод накладних в систему, робота з wws
програмою.
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та ін;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Заступник керівника відділу "мясо"

from 07.2011 to 07.2012 (1 year)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- замовлення м'яса (яловичина, свинина, курка) ,рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару для магазинну та виробництва,
напрямку м'ясо та м’ясопродукти;
- прийняття товару, вводу накладних в систему, робота з wws
програмою;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Обвалювальник м’яса (Заступник керівника відділу "мясо")

from 12.2010 to 07.2011 (7 months)
Білла-Україна, Київ (торгівля)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- замовлення м'яса (яловичина, свинина, курка) ,рибної, ковбасної
продукції, ікри та іншого товару для магазинну та виробництва,
напрямку м'ясо та м’ясопродукти;
- прийняття товару, вводу накладних в систему, робота з wws
програмою;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технічних умов, технологічних
інструкцій і санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- контроль санітарного стану цеху, навчання персоналу;
- правильне використання обладнання протягом робочої зміни;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль стану техніки безпеки в цеху і дотримання робітниками
інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції;
- забезпечення виконання виробництвом планів продажів;
- проведення інвентаризацій.

Технолог

from 03.2010 to 11.2010 (8 months)
Георіс-V - Іваком, Обухів-Київ (Виробництво, Торгівля.)

- загальне керівництво персоналом цеху;
- контроль за технологією виробництва;
- контроль за виконанням діючих технологічних інструкцій і
санітарних правил на всіх стадіях виробництва;
- складання технологічних карт;
- навчання персоналу;
- облік витрат спецій, сировини та допоміжних матеріалів та іншого;
- контроль техніки безпеки в цеху і дотримання робітника інструкцій;
- контроль якості сировини і продукції -контроль технологічного
процесу;
- набутий досвіду за фахом

Обвалювальник м’яса

from 08.2009 to 03.2010 (7 months)
ТОВ "М’ясна Гільдія", Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини, баранини;
- розподіл на частини курки, індички;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення напівфабрикатів;
- замовлення м'яса яловичини і свинини, субпродуктів (яловичини і
свинини), курки, індички;
- ведення накладних та журналу по видачі м'яса на вітрину і
повернення його;
- ведення накладних по контрольному розподілу м'яса;
- прийом м'яса і субпродуктів, контроль якості;
- упаковка продукції;

Обвалювальник м’яса

from 08.2008 to 07.2009 (11 months)
Супермаркет Контенент-торг, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розбирання риби;
- розподіл на частини курки, індички;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення напівфабрикатів;
- упаковка продукції;
- набутий досвіду за професією.

Працівник (робота з мясом)

from 07.2007 to 06.2008 (11 months)
М'ясокомбінат "Olimel", країна Канада., Red Deer, Canada (Виробництво)

- жиловка, обвалювання, свинини;
- виготовлення фаршу( н\ф на інші країни);
- упаковка продукції;
- робота на вакуумних машинах;
- робота на машині м'ясорубка мешалка ("волчок");
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса (Старший зміни)

from 11.2006 to 06.2007 (7 months)
ТОВ Святослав" "м'ясопереробний цех "., Київ (торгівля)

- старший зміни;
- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка яловичини, свинини, баранини;
- розподіл на частини курки, індички - нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

from 11.2005 to 10.2006 (11 months)
ТОВ "Фора" м’ясопереробний цех, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

from 05.2005 to 12.2005 (7 months)
Супермаркет компанії "Буржуй", Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- замовлення м'яса яловичини, свинини, курки;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

from 10.2004 to 10.2005 (1 year)
ТОВ Супермаркет компанії "ЭКО", Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією

Обвалювальник м’яса

from 09.2003 to 10.2004 (1 year 1 month)
Супермаркет компанії МЕТРО Кеш енд Кері Україна, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка яловичини, свинини, баранини;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

from 11.2001 to 09.2003 (1 year 10 months)
Супермаркет компанії SPAR Кеш енд Кері Центр, Київ (торгівля)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання, жиловка, яловичини, свинини;
- розподіл на частини курки;
- нарізка стейків;
- виготовлення фаршу;
- виготовлення ковбас;
- виготовлення н/ф;
- приймав участь у відкритті м'ясних відділів на двох магазинах SPAR;
- набутий досвіду за професією.

Обвалювальник м’яса

from 08.1997 to 10.1999 (2 years 2 months)
КООПЗАГОТПРОМТОРГ (Виробництво м’ясопродуктів)., смт. Попільня (Виробничий цех)

- розподіл напівтуши;
- обвалювання яловичини, свинини, конини;
- виготовлення фаршу для ковбас;
- засолювання продукції для ковбаси;
- термічна обробка ковбаси;
- працював на кутері,фаршемішалкі,
мясорубка(волчок),шпигорезке, варочної і термічної камері, шприці
для ковбас;
- набутий досвіду за професією.

Education

Технікум м'ясної і молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету

Виробництва м'ясних продуктів, Біла Церква
Specialized secondary, from 2002 to 2004 (2 years)

- спеціальність виробництва м'ясних продуктів;
- кваліфікація технік-технолог

ПТУ №17

Майстер ковбасного виробництва, Київ
Specialized secondary, from 1994 to 1997 (3 years)

Майстер ковбасного виробництва.
- обвалювальник м'яса 4 розряду;
- жилувальник м'яса 3 розряду;
- фарш складальник 4 розряду;
- формувальник ковбасного виробництва 3 розряду;
- апаратник термічного оброблення ковбасних виробів 4 розряду

Additional education and certificates

Білла-Україна компанія.Тренір напрямку мясо гастрономія (виробництво)

З лютого 2020 по 17.05.2021(Тренір напрямку мясо гастрономія (виробництвоЗ

Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом".В ПрАТ "ВНЗ"МАУП".Підвищення кваліфікації.

Використання персонального комп'ютера для роботи на підприємствах, організаціях(установах). 13.12.2021-13.01.2022.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Громадянство: Україна
Українська: рідна мова
Англійська: базові знання
Російська: вільно володію
- керівництво відділом(виробництвом) в напрямку м’ясо та гастрономія(в підпорядкуванні було понад 20 осіб);
- навчання нового персоналу (теорія і стажування на робочому місці) - напрям «Виробництво»;
- навички роботи на виробничій техніці;
- легко навчаюся, відкритий до нових знань і розвитку;
- маю досвід роботи за кордоном;
- навики роботи з комп'ютером;
- вміння працювати з офісною технікою (факс, ксерокс, принтер, сканер);
- наявність закордонного паспорта;
- проживання Україна.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: