Resume from April 16, 2024 PRO

Виктор

Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар проекту

from 01.2007 to 11.2010 (3 years 10 months)
Мережа ресторанів японської та італійської кухні: "TANAKA" та "R&P", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Закупівля обладнання, підбір та навчання персоналу, складання тех.карт, опрацювання, контроль якості страв, що відпускаються, закупівля, інвентаризація та ін.

Суші-шеф

from 01.2005 to 07.2007 (2 years 6 months)
Ресторан Якіторія, Миколаїв, Київ, Москва (Готельно-ресторанний бізнес)

Життєдіяльність роботи суші-бару в ресторані, контроль закупівлі, сан.норм та якості страв, що відпускаються ... та ін.

Education

Миколаївський Торгово-економічний ліцей

Технологія харчування, технолог приготування їжі, кухар 5 розряду, Миколаїв
Specialized secondary, from 2001 to 2004 (3 years)

Обов'язкову практику проходив на підприємствах загального харчування т.к: Обл. лікарня, санаторій, оздоровчий табір, дитячий інтернат, завод ... Пройшов всі процеси від заготівельника в овощ.цеху до бригадира зміни.

Additional education and certificates

Мережа ресторанів Якіторія, місто Київ та Москва

2004

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • Spanish — beginner

Additional information

2001-2004 Навчання в Миколаївському торговельно-економічному ліцеї

2002-2004 Дитячий оздоровчий табір, кухар холодного, гарячого та м'ясо-рибного цехів… Бригадир зміни(м.Миколаїв)

2005-навчання Японської кухні у місті Київ та Москва на базі мережі ресторанів Якіторія

2005-2006 Суші-шеф в ресторані Якіторія (м.Миколаїв), Входив у стартову команду на відкритті мережі ресторанів «Якіторія» в Україні, в місті Харків, в Києві, в Одесі, тощо…

2006-2007 Повар консультант (допомога у запуску та організації роботи закладів м.Судак, м.Федосія, м.Херсон, м.Миколаїв, м.Одеса, м.Харків, м.Запоріжжя, м. Дніпро, м. Сімферополь , м. Севастополь ...)

2007-2011 Шеф кухар проекту ТАНАКА (мережа ресторанів японської кухні у місті Миколаєві)

2011- 2013 Шеф кухар ресторану Європейської кухні, місто Одеса

2013-2014 Су-шеф ресторану Корона у місті Луганськ (найкращий ресторан міста)

2014-2016 Шеф-кухар ресторану Європейської кухні, робота за кордоном.

2016-2018 Шеф-кухар ресторану японської (паназіатської кухні), робота за кордоном (Туреччина)

2018-2022. Шеф кухар мережі закладів (executive chef) 4 закладів: Бургерна, Піцерія, Азіатська та Слов'янська кухні робота за кордоном (Папуа Нова Гвінея)
Складання меню та особиста участь у приготуванні для генерального директора холдингу та обслуговування VIP гостей

2022-2023 Шеф кухар японської кухні (суші бар) Sushi Mania, робота за кордоном (Данія)

2023 Шеф кухар проекту (японська кухня) , робота за кордоном (Іспанія)

2023 і по теперішній час, суши кухар , Кіпр (Лімассол)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

[open contact info](look above in the "contact info" section) Viber/WhatsApp/ Telegram

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: