Resume from April 19, 2024 PRO

Evgeny

Шеф-кухар, сушеф

Employment:
Full-time.
Age:
20 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Bukovel, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Виконуючий обовязків шеф кухаря

from 10.2023 to 03.2024 (5 months)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконуючий обовʼязки шеф кухаря, організація роботи таких підрозділів як борошняний, пекарський, шведський лінія, і основний ресторан Terra. Ведення інвентаризацій, фудкосту, собівартостей, ,закупок, графіків, видача та організація банкетів, фуршетів, спец пропозицій, оновлення меню.Повний супровід, організація та видача страв у форматі шведської лінії для футбольного клубу FC Shakhtar під керівництвом їхнього шеф кухаря.

Су-шеф

from 08.2023 to 04.2024 (8 months)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в 5 зірковому ресторані Terra при готелі.
Ведення персоналу та підрозділів, робота по технологічним карткам та чек листам, контролювання прийому, якості, видачі продуктів, та страв. Проробки та введення нових страв, зведення інвентарізацій, графіків, переобліків.

Старший кухар

from 10.2022 to 08.2023 (10 months)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар Детоксу по програмі Маєра
• робота в парі з дієтологом/нутрициологом по тех картам
• розробка тех. карт/нових страв
• навчання персоналу
• організація і підтримання процесів
• облік, списання, закупки, графік

Старший зміни

from 08.2022 to 10.2022 (2 months)
Emely Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Страший кухар Шведськї лінії
з 05.22-10.22
• організація процесів
• контроль якості продуктів, страв
• супровід переоблік, списання, закупок
• робота по тех. картам

Старшый повар горячего процеса

from 08.2021 to 02.2022 (6 months)
Kharkiv Palace, The terassa, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи старшим кухарем гарячого процесу на відкритій кухні з ухилом на європейську кухню в преміум ресторані, при 5-му готелі. Організація гарячого процесу, приготування заготовок, соусів, перших страв, дієтичних страв зі складним технологічним процесом, розбір та зачистка м'яса риби на порційні частини для приготування страв. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Повар универсал

from 03.2021 to 08.2021 (5 months)
Arizona please, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація процес на відкритому фуд-корті, приготування заготовок, соусів, підлоги фабрикатів зі складними технологічними процесами. Підготовка та видача банкетів, фуршетів та різних заходів. Робота з технологічних карт та калькуляцій.

Кухар Універсал

from 11.2020 to 03.2021 (4 months)
The Friends House, Чернівці (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв європейської та сучасної української кухні. Приготування та видача перших страв, гарнірів, м'яса напівфабрикатів, соусів, згідно технологічних та калькуляцій.

Кухар Універсал

from 11.2020 to 03.2021 (4 months)
Fon Fisher, Чернівці (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв європейської та сучасної української кухні. Приготування та видача перших страв, гарнірів, м'яса напівфабрикатів, соусів, згідно технологічних та калькуляцій

Кухар універсал

from 07.2020 to 10.2020 (3 months)
Апарт Готель 5 Камінів, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготування страв, заготовок, що вимагають складної кулінарної обробки;
приготування дієтичних страв (супи, гарніри, м'ясні страви);
знання технології приготування продуктів на пару;
Ведення переобліку та інвентарізації.

Кухар-мангальщик

from 03.2020 to 06.2020 (3 months)
Развилка, Міжгір'я (Гостинично-ресторанный бизнес)

Підготовка продуктів до процесу термічної обробки;
Приготування страв на мангалі або грилі;
Визначення готовності страв, їх охолодження і оформлення. оцінення якості сировини та інгредієнтів;
Дотримуватися правил зберігання продуктів харчування.

Education

КНТЕУ

Харчові технології, Чернівці
Higher, from 2023 to 2025 (2 years)

ЧДКТ

Кухар-технолог, Чернівці
Specialized secondary, from 2018 to 2022 (3 years 4 months)

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

References

  • Любомир Тошич

    Любомир Тошич

    Головний шеф кухар донецького Шахтаря, ФК Шахтар

    Contact details are hidden
  • Дендеберя Олег Васильович

    Дендеберя Олег Васильович

    Бренд шеф, бренд-шеф Емелі різорт, Харков палац, Radisson Blu Resort Буковель.

    Contact details are hidden
  • Рудь Сергій Олександрович

    Рудь Сергій Олександрович

    FB директор, FB директор Емелі різорт, Харков палац та президент готелю

    Contact details are hidden

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: