Resume from April 29, 2024 PRO

Олег

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City of residence:
Truskavets
Ready to work:
Bukovel, Skole, Truskavets, Yaremche

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділу ресторанного сервісу(F&B)

from 08.2023 to 12.2023 (4 months)
Міротель, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий готелем

from 06.2021 to 01.2023 (1 year 7 months)
Котеджне містечко "Фенікс", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск котеджного містечка з 0.Номерний фонд-апартаменти(30 номерів);котеджі та шале(85 одиниць).Контроль роботи та визначення потреб підрозділів котеджного містечка.Участь у розробці,формуванні та контролю цінової політики.Складання бюджету на майбутній період та оптимізація витрат.Робота з постачальниками.Фінансовий та господарський аналіз роботи котеджного містечка.Підбір та навчання персоналу,введення на посаду та контроль роботи.Підтримка високого рівня обслуговування гостей та вирішення конфліктних ситуацій

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

from 07.2020 to 03.2021 (8 months)
Готельно-ресторанний комплекс "ТзОВ Пасаж", Міжгір'я (Туризм)

Номерний фонд готеля-51 номер,ресторан-140 посадкових місць,плюс банкетний зал-20 осіб.Координація роботи всіх підрозділів комплексу (готель,ресторан,спа,госп.частини).Контроль за веденням внутрішньої фінансової звітності комплексу.Контроль за замовленням продуктів та ін.,адаптація та професійні навички персоналу(навчання,допомогою у вирішенні побутових проблем).Контроль витрат та закупок,використання матеріальних ресурсів,проведення ревізій

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

from 06.2018 to 06.2020 (2 years)
ТЗоВ Соколине гніздо, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

Розподіл працівників по робочих процесах.Формування завдань команді,контроль якості та термінів виконання.Контроль якості та швидкості обслуговування гостей.Контроль за дотриманням технології приготування,перевірка температурних режимів,умов зберігання.Співпраця з постачальниками,моніторинг цін.Контроль справності технічного стану обладнання та приміщення.Адаптація, навчання та атестація працівників.Фінансова та бух.звітність.Запуск лобі та фіто барів.Контроль за співпрацею відділів готельно-ресторанного комплексу (ресторан,готель,госп.частина).

Адміністратор

from 12.2017 to 03.2018 (3 months)
Ресторан Елеонора, Буковель,Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

from 08.2006 to 10.2017 (11 years 2 months)
Готельно -ресторанний комплекс "Прем'єр", Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 05.2005 to 10.2005 (5 months)
Ресторан Кактус, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор,бармен,офіціант

from 05.2000 to 04.2005 (4 years 11 months)
Ресторан Білий Дворик, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Київський торгово-економічний коледж

Бух.облік;бухгалтер, Київ
Specialized secondary, from 1996 to 2000 (3 years 9 months)

Бух.облік,аудит,ревізія

Knowledge and skills

Уважність Управлінські навички Бронювання на Booking.com Ведення документації SERVIO Користувач 1С Управління командою Інвентаризація MS Excel Побудова графіків для персоналу Бронювання номерів Контроль підготовки номерів Контроль збереженості ТМЦ Координація роботи покоївок

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Polish — beginner
  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: