Resume from May 17, 2024 PRO

Сергій

Кухар, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су-шеф

from 05.2022 to 10.2022 (5 months)
Fallkensteiner hotel group, Задар (Готельно-ресторанний бізнес)

Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв. Участь в інвентаризації.

Шеф-кухар

from 11.2021 to 04.2022 (5 months)
Black&White, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання ттк, тк. Проробки нових страв та бенкетного меню.
Контроль приготування та видача страв.
Пошук та співпраця з постачальниками. Складення та прийом закупок. Участь в інвентаризації та ревізії товару.

Су-шеф

from 09.2021 to 11.2021 (2 months)
Анчоусна від Чорноморка, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників. Складання та прийом закупки продуктів. Перевірка страви перед подачею та видача страв.

Кухар-універсал

from 05.2021 to 09.2021 (4 months)
Loma club hotel, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, згідно з т/к. (Холодний, горячий, кондитерський)
Зберігання чистоти, дотримування сан.норм. Проведення сан.прибирань та ревізій.

Кухар гц

from 12.2020 to 03.2021 (3 months)
Ribas karpaty, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв горячого процесу.
Дотримання чистоти та санітарних норм.

Кухар

from 02.2020 to 07.2020 (5 months)
Family park "Fazenda", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв гарячого процесу, зберігання чистоти та дотримання сан.норм

Кухар м'ясник-рибник

from 08.2019 to 01.2020 (5 months)
Західна філія ТОВ "Зірка Буковелю", Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обробка м'яса та риби, приготування заготівок на ресторан, банкетну кухню. Дотримання всіх сан. норм, зберігання чистоти на робочому місці.

Су-шеф

from 12.2018 to 07.2019 (7 months)
Гастробар "Окрошка", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль приготування та видача страв, складання закупки та списання продуктів.

Заготівельник/рибообробником

from 03.2018 to 11.2018 (8 months)
ООО"Меркурій", Севастополь (Рознічна торговля)

Прийом та обробка риби. Виробництво напівфабрикатів. Збереження чистоти на робочому місці.

Кухар гц

from 05.2016 to 02.2018 (1 year 9 months)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих блюд згідно ТК. Зберігання чистоти на робочому місці. Участь в ген.прибиранні та інвентаризації.

Заготівельник

from 02.2015 to 05.2016 (1 year 3 months)
Гастробар "Okroshka", Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Обробка сировини.Виробництво напівфабрикатів та заготівок. Перші страви. Збереження чистоти на робочому місці.

Education

СТЕТ

Технологія продукції харчування, Севастополь
Specialized secondary, from 2016 to 2019 (3 years)

Нескінченне. Пішов в академ відпустку, через переїзд

СМГУ

Філологія, викладач укр мови., Севастополь
Unfinished higher, from 2012 to 2014 (1 year 8 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Порядність, чесність, відповідальність, комунікабельність, охайність, не конфліктність, гостинність, енергійність, почуття гумору, здатність швидко сприймати нову інформацію, амбіційність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: