Resume from March 29, 2024 PRO

Ростислав

Адміністратор, 17 500 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор-Керівник

from 09.2022 to 06.2023 (9 months)
Суші Майстер/ We Sushi, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, касова дисципліна, контроль роботи персоналу , контроль залишків продукції, замовлення продукції для торгової точки . Постановка графіку для співробітників, (у спеціальних програмах на пк)виплата заробітної плати співробітникам, проведення співбесід, інвентаризація всього асортименту товарів, які знаходяться на робочій точці. Робота з Call-center, відповідальність за проведення внутрішніх перевірок КРО, стажування та адаптація,нових працівників, прийом на роботу, та звільнення працівників з торгових точок. Робота з постачальниками, залучення постійних клієнтів через CRM систему .


Ведення внутрішньої документації, та багато інших цікавих моментів .

Адміністратор/Керівник

from 01.2021 to 07.2022 (1 year 6 months)
Мясна Чарда, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття ресторану. Контроль роботи персоналу. Робота з постачальниками. Проведення інвентаризації. Подання звітності для власників бізнесу. Пошук нових працівників, співбесіди, стажування та адаптація нових працівників, контроль їхньої роботи, прийняття рішень, щодо штрафів та премій , звільнення працівників, з узгодженням власників бізнесу. Відповідальність, за проведення івентів , відповідальність за виконання плану . Ведення внутрішньої документації. Залучення постійних клієнтів, касова дисципліна, контроль роботи закладу, та кожного процесу від початку та до його завершення.

Администратор ночного клуба

from 05.2019 to 11.2020 (1 year 6 months)
Sky Voice, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Встреча гостей, контроль качества работы персонала. Подбор стажировка ,и обучения персонала.
Обеспечение грамотной работы караоке зала. Обслуживание гостей на высшем уровне, соблюдение абсолютно всех стандартов ресторанного бизнеса. Участие в переучетах. Контроль работы бара. Открытые и закрытые караоке клуба.

Арт-менеджер

from 09.2018 to 05.2020 (1 year 8 months)
Отельно Ресторанный комплекс "Time", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация светских мероприятиях, обслуживания банкетов, контроль качества корпоративных вечеринок. Подбор персонала, контроль работы творческого состава. Проведения мероприятия, в качестве ТОП-ВЕДУЩЕГО. Работа за стойкой звукорежиссёра если была такая необходимость. Обслуживание гостей на высшем уровне. Обеспечение грамотной работы , творческой группы компании, а именно ( Звукорежиссёров , Вокалистов, Ведущих).

Ведущий караоке. Менеджер караоке зала.

from 08.2018 to 08.2019 (1 year)
Mr Cat, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Встреча гостей, проведение мероприятия на высшем уровне, соблюдение всех стандартом гостино/ресторанного сервиса. Организация вечеринок, разрешение конфликтных ситуаций, работа с персоналом.

Менеджер по продажам

from 09.2015 to 09.2017 (2 years)
Adelina Call Center, Львов (Телекоммуникации, связь)

Активная продажа услуг компании МТС. Откровенно говоря когда пришел на должность простого оператора мне было безумно страшно, по той простой причине что на тот момент думал что не справлюсь. Но уже после первого месяца работы, во мне появился очень сильный азарт, и я начал обучатся , посещать тренинги, активно занимается дома , и уже в скором времени я стал лучшим менеджером отдела продаж.

Education

Європейський Університет

Економіка та менеджмент, Львів
Higher, from 2022 to 2026 (4 years)

...

МАУП

Практична Психологія, Львов
Unfinished higher, from 2013 to 2015 (2 years)

Базовий курс для молодих спеціалістів ,психотерапії. Психологія навчила мене ще більш глибше зрозуміти в першу чергу себе, повірити в свої сили та йти лише до перемоги. А також допомагає при спілкуванні з іншими людьми, зрозуміти їх запит та у швидкому часі опрацювати його, як можна краще .
( Молодший Бакалавр)

ВПУ ДИЗАЙНА И СТРОИТЕЛЬСТВА

Отельно Ресторанный Бизнес, Львов
Specialized secondary, from 2011 to 2013 (1 year 11 months)

Базова професійно технічна освіта, за спеціальністю Адміністратор /Кухар/Бармен.
Яка дала змогу навчитися правильно сприймати життя, таке яке вона є насправді, а не літати в рожевих мріях.

Будинок Офіцерів

Медицина/здоров'я, Львов
Specialized secondary, from 2011 to 2011 (8 months)

Базовий курс лікувальної справи, за спеціальністю: " Молодший мед-брат по догляду за хворими"

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — beginner

Additional information

Молодий, цікавий , позитивний , веселий хлопець , який любить людей , серйозно відносеться до поставлених задач . Командний гравець , який не боїться запар. Завжди готовий виручити, та вийти на заміну ... Ціную кожного та кожну . Ставлюсь із розумінням та професіоналізмом до любого виду діяльності. Готовий в принципі закрити очі на багато речей, окрім великих затримок у виплаті заробітної плати. Всі ми прийшли, щоб заробляти. Готовий викладатися на максимум , працювати у режимі багатозадачності, та працювати на великий результат. Взаємна людина .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: